Udenrigsministeriet

Tilpasninger i The Trade Council's ydelser i Rusland

Del

I lyset af Ruslands invasion af Ukraine tilpasses the Trade Council’s rådgivningsydelser til danske virksomheder på det russiske marked.

Udenrigsminister Jeppe Kofod og Erhvervsminister Simon Kollerup deltog i et fælles doorstep om regeringens tiltag ift. til dansk erhvervslivs aktiviteter på det russiske marked - herunder, hvordan Udenrigsministeriets The Trade Council vil tilpasse sine rådgivningsydelser på det russiske marked.

Rådgivningsydelserne tilpasses som følger:

  • The Trade Council vil tilbyde rådgivning til danske virksomheder med henblik på at afvikle samarbejde og udfase eksisterende forretningsaktiviteter på det russiske marked.
  • Der ydes ikke længere rådgivning med henblik på at påbegynde nye eksportindsatser i Rusland eller ekspandere eksisterende kommercielle aktiviteter. Trade Council vil snævert yde assistance til virksomheder, der allerede er til stede på det russiske marked under hensynstagen til de juridiske rammer, fastlagt af sanktionerne.
  • Der vil ikke længere kunne ydes økonomisk tilskud til fælles fremstød på det russiske marked.

Det er altid virksomheders eget ansvar at overholde de til enhver tid gældende sanktioner og eventuelt søge juridisk bistand.


Vil du vide mere? Kontakt pressevagten@um.dk.

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum