Aarhus Universitet: Science and Technology

Tillykke til 76 nye IT specialister

Del

Fredag den 29. juni samles venner, familie og undervisere på Institut for Datalogi for at fejre 76 nye kandidater i datalogi og IT produktudvikling ved en festlig dimission.

56 af årets dimittender blev fejret på Institut for datalogi den 29. juni
56 af årets dimittender blev fejret på Institut for datalogi den 29. juni

I 2018 har 76 studerende gennemført en kandidatgrad i datalogi (52) eller IT produkt udvikling (24) på Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet.

Security Lead Architect ved KMD, og dimittend fra 1993, Ebbe Skak Larsen holdt årets dimissionstale; Nu er det tid til at afprøve jeres IT superkræfter ude i verden. Erhvervslivet venter og venter på jer. Der er ikke nok af jer, så vi priser os lykkelige, hver gang vi får rekrutteret en af jer.

Prodekan for uddannelse Finn Borchsenius overrakte eksamensbevis til alle dimittenderne som blev fejret med en festlig ceremoni i et propfyldt auditorium og efterfølegnde med reception på instituttet.

Nøgleord

Kontakter

Andreas Birch Olsen, Studiemiljøkoordinator, abolsen@cs.au.dk

Billeder

56 af årets dimittender blev fejret på Institut for datalogi den 29. juni
56 af årets dimittender blev fejret på Institut for datalogi den 29. juni
Download

Links

Information om Aarhus Universitet: Science and Technology

Aarhus Universitet: Science and Technology
Aarhus Universitet: Science and TechnologyInstitut for Datalogi ved Aarhus Universitet uddanner bachelorer og kandidater i datalogi og IT produktiudvikling. Instituttets forskere arbejder både med teoretisk og anvendelsesorienteret datalogi.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Nyt center med fokus på livets påvirkninger10.12.2018 05:00Pressemeddelelse

Hvert år dør omkring 40 mio. mennesker som følge af f.eks. hjertesygdom, kræft eller diabetes på verdensplan. Det svarer, iflg. WHO, til 70% af verdens dødsfald. Men der findes ikke megen viden om, hvad miljømæssige og sociale påvirkninger betyder for vores samlede sundhed, livskvalitet og dødsårsag. Det vil et nydannet forskningscenter forsøge at afdække ved hjælp af big data, og en tværfaglig tilgang til området. Forskningscenteret åbner officielt i dag, mandag d. 10/12, med indvielsesceremoni i Roskilde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum