Normal

Tilbaketrekking av: POP UP BEAUTY WAX HEATER

Del

Skanderborg 13 september 2022

EAN 5711420153379

Normal artikkelnummer: 10016029

Vi har identifisert at produktet ikke oppfyller kravene til elsikkerhet.

Hvis du er i besittelse av produktet ovenfor må du stoppe å bruke det umiddelbart.

Produktet er solgt i NORMAL butikker over hele landet.

Du kan levere produktet i våre butikker og få pengene tilbake. Kvittering er ikke nødvenid.

Normal beklager ulempene dette medfører.

NORMAL A/S

Godthåbsvej 41

DK 8660 Skanderborg

Denmark

Bilder

Om Normal

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline.

Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til fast lave pris samtidig med, at vi også selv tjener lidt.

Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor det er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. ​

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt og i dag har vi mere end 80 butikker rundt omkring i Danmark. Desuden åbnede vi vores første butik uden for landets grænser i juni 2017, hvor vi slog dørene op i Kristiansand i Norge.