Santa Maria

Tilbagekaldelse

Del

Santa Maria tilbagekalder økologiske Santa Maria Tortilla Chips som en sikkerhedsforanstaltning

Santa Maria tilbagekalder økologiske Santa Maria Tortilla Chips 125G på alle markeder grundet tilstedeværelsen af atropin og scopolamin i produktet. Dette er en sikkerhedsforanstaltning. Produktet overholder gældende EU-lovgivning, men overdrevet forbrug kan medføre at den daglige anbefalede dosis af atropin og scopolamin overskrides.

Atropin og Scopolamin er organiske forbindelser, der forekommer naturligt i planter, og som kan spores i majsmarker. Der er ingen sundhedsrisici, når det indtages i moderate mængder. Overdreven indtagelse af produkter, der indeholder atropin og Scopolamin, kan forårsage følgende midlertidige symptomer: kvalme, svimmelhed og hovedpine.

De produkter som er omfattet af tilbagekaldelsen er Santa Maria Organic Tortilla Chips med bedst før dato 2023-03-30 eller tidligere.

Forbrugere bedes kassere omfattede produkter og kontakte kundeservice for kompensation: +46 300 568 170 customerservice.pauligfoods@paulig.com

Billeder

Information om Santa Maria

Santa Maria
Ringager 4C
2605 Brøndby

http://www.santamaria.dk

Følg pressemeddelelser fra Santa Maria

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.