New Nordic Healthcare ApS

Tilbagekaldelse af kosttilskud

Del
Tilbagekaldelse af kosttilskud
 
New Nordic tilbagekalder kosttilskud med sort peber, som naturligt indeholder stoffet piperin, der er det stof, der giver den skarpe velkendte pebersmag. Det drejer sig om kosttilskud, der indeholder 4 mg piperin eller derover, svarende til 80 mg sort peber. Det er en brøkdel af den mængde piperin, vi som danskere indtager hver dag gennem brug af sort peber i kosten.
 
Baggrunden for tilbagetrækningen er et påkrav fra Fødevarestyrelsen, som vurderer at et dagligt indtag af sort peber i de aktuelle produkter, kan føre til en stigning af kolesterol i blodet.
 
New Nordic har reformuleret og produceret nye varianter af de kosttilskud der skal tilbagekaldes. De nye varianter, har alle et mindre sort peberindhold, som er i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens sikkerhedsvurdering. De nye produktvarianter kan skelnes fra de tidligere produkter, der tilbagekaldes ved at se på ”Bedst før” datoen som beskrevet nedenfor.
 
De af New Nordics tidligere produkter der tilbagekaldes, indeholder mellem 4 og 20 mg piperin svarende til 80-400 mg almindeligt sort peber pr. dagsdosis. Til sammenligning indeholder et peberkorn ca. 10 mg piperin og to skiver rullepølse 28 mg piperin svarende til 560 mg sort peber. 
 
Sort peber er danskernes foretrukne krydderi. Udover at smagssætte maden, bidrager sort peber til en god fordøjelse, og så er det en god antioxidant. Derfor benyttes sort peber ofte i kosttilskud.
 
De kosttilskud, der tilbagekaldes, er blandt andet solgt i Matas, Helsam, Helsemin, andre helsekostbutikker, apoteker, COOP, Salling Group, Jala.dk, Helsebixen.dk, Med24.dk, Mecindo.dk og på virksomhedens hjemmeside www.newnordic.dk. Alle disse udsalgssteder vil fremover kun have de nye varianter med mindre sort peber på hylden.
 
Har du spørgsmål omkring New Nordics kosttilskud med sort peber eller omkring returnering og refundering sidder New Nordics kundeservice klar ved telefonerne på 46337600. Du er også velkommen til at kontakte New Nordic på ”chatten” på www.newnordic.dk eller sende en e-mail på info@newnordic.dk.
 
Sådan gør du:
Har du et af produkterne på nedestående liste, skal du returnere produktet med emballage til New Nordic Healthcare ApS, Ny Østergade 11, 4000 Roskilde hurtigst muligt og gerne før fredag den 12. marts 2021. Du skal blot være opmærksom på også at kontrollere ”Bedst før” datoen på dit produkt i henhold til listen. ”Bedst før” datoer, der er senere end det, der angives på listen, er de nye varianter med mindre peber, og dem skal du ikke returnere. Du skal kun returnere produkter med ”Bedst før” datoer angivet på listen eller tidligere ”Bedst før” datoer.
 
Husk at vedlægge et brev med dato, navn, din banks registreringsnummer og dit kontonummer hvortil New Nordic kan refundere dit køb samt portoudgifter. Skriv også gerne dit telefonnummer og din e-mail, så vi let kan komme i kontakt med dig, hvis noget går galt i refunderingsprocessen. New Nordic refunderer det fulde beløb for produktet, også selvom emballagen er brudt og produktet er delvist brugt. 
 
Udbetaling til dig vil ske så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter modtagelse af dit brev. Hvis du i stedet for udbetaling ønsker et nyt produkt, kan du meddele det i dit brev og så sender vi en ny fuld pakke til dig.
 
Se her hvilke produkter der skal returneres. Alle produkter med senere ”Bedst før” datoer end de som er specificeret nedenfor, er de nye varianter, der ikke skal returneres. Alle produkter med ”Bedst før” datoer specificeret nedenfor eller tidligere ”Bedst før” datoer skal returneres.
 
Active Legs™
30 tabletter med ”Bedst før” senere end 10-2023 skal ikke returneres 
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 10-2023 skal ikke returneres
120 tabletter med ”Bedst før” senere end 04-2023 skal ikke returneres 
 
Active Liver™
30 tabletter med ”Bedst før” senere end 06-2023 skal ikke returneres
60 tabletter med ”Bedst før senere end 06-2023 skal ikke returneres 
120 tabletter med ”Bedst før” senere end 06-2023 skal ikke returneres
 
B-energy™
180 kapsler med ”Bedst før” senere end 04-2022 skal ikke returneres
 
Deep Breath™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 02-2023 skal ikke returneres
180 tabletter med ”Bedst før” senere end 02-2022 skal ikke returneres
 
Easy Digest™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 08-2022 skal ikke returneres
 
Free To Move™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 02-2023 skal ikke returneres
 
Gurkemeje
30 tabletter med ”Bedst før” senere end 05-2023 skal ikke returneres
 
Magnesium Malate™
90 kapsler med ”Bedst før” senere end 09-2022 skal ikke returneres
270 kapsler med ”Bedst før” senere end 02-2023 skal ikke returneres
 
Multivitamin
120 tabletter med ”Bedst før” senere end 02-2021 skal ikke returneres
 
Nail Strong™
30 tabletter med ”Bedst før” senere end 03-2023 skal ikke returneres
 
Hair Vol. plus Nail Strong™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 09-2022 skal ikke returneres
 
Prosta Vital™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 04-2023 skal ikke returneres
 
Seaweed Diet™
90 tabletter med ”Bedst før” senere end 08-2022 skal ikke returneres
 
Skin Care Perfect Tan™
60 tabletter med ”Bedst før” senere end 05-2023 skal ikke returneres
180 tabletter med ”Bedst før” senere end 05-2023 skal ikke returneres
 
Tranebærpillen
30 tabletter med ”Bedst før” senere end 03-2023 skal ikke returneres
 
Vi beklager ulejligheden.
 
Med venlig hilsen
New Nordic Healthcare ApS
Marinus Blåbjerg, Direktør
 

Kontakter

Kontakt New Nordic Healthcare på: 46 32 33 44
Kommercielle spørgsmål: Karl Kristian Bergman Jensen, Chief Executive Officer
Tekniske spørgsmål til sagen: Eva Nydal Abildgaard, General Manager QA/RA

Information om New Nordic Healthcare ApS

New Nordic Healthcare ApS
Ny Østergade 11
4000 Roskilde

http://newnordic.dk

New Nordic Healthbrands AB blev grundlagt i 1990 og er noteret på Nasdaq First North Growth Market Sweden siden 2007. Virksomhedens forretningskoncept er at tilbyde de mest effektive og sikre kosttilskud, naturlægemidler og kosmetiske produkter til specifikke sundheds- og skønhedsbehov. Alt med omsorg for mennesker og natur. New Nordics produkter sælges i 41 lande i apoteker, helsebutikker, skønhedsbutikker og ”duty free” butikker. New Nordic har sine egne mindre salgs- og marketingselskaber i de fleste europæiske lande, Canada, USA, Australien, Hong Kong og Kina for at organisere lokale marketingkampagner og betjene detailhandelen samt virksomhedens kunder. I 2019 var omsætningen 453 millioner SEK. Næsten alle New Nordics produkter, der sælges over hele verden, produceres i Skandinavien. For mere information, besøg www.newnordic.com

Følg pressemeddelelser fra New Nordic Healthcare ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.