Salling Group

Tilbagekaldelse af hjemmesko

Del

Salling Group tilbagekalder hjemmesko, der er solgt i et mindre parti i føtex og Bilka

Salling Group tilbagekalder en hjemmesko, ballerina i strik m. kvast, der er solgt i et mindre parti i føtex og Bilka. Det sker, da hjemmeskoen er pyntet med kaninpels. Brug af kaninpels er fuldt lovlig, men er i strid med Salling Group egne regler på området.

– Vi har en klar politik, og vi accepterer ikke produkter, der er fremstillet af eller pyntet med ægte pels. Produktet er naturligvis ikke købt eller bestilt med ægte pels. Det er bestilt med pynte-kvast af polyester hos leverandøren, så også af denne årsag, er forekomsten uacceptabel. Og derfor trækker vi skoene tilbage, fortæller Signe Jensen, produktchef på sko i Salling Group.

Det er dyreværnsforeningen Anima, som har gjort Salling Group opmærksom på forekomsten af ægte pels.

– Vi er glade for, at Anima har bemærket, at produktet ikke lever op til vores standarder og klare regler. Vi kontrollerer løbende vores produkter, men vi vil selvfølgelig benytte anledningen til at gennemgå vores producerer og arbejdsgange samt kommunikationen med leverandører, deres produktion og mærkning, så vi tilsikrer, at vi fremover udelukkende har tekstilvarer, der overholder vores regler, uddyber Signe Jensen.

Kunder, der må have købt hjemmeskoene, er velkomne til at aflevere skoene tilbage i butikkerne – og få deres penge retur. Det kan ske uden forevisning af bon.

Salling Groups politik vedr. dyrevelfærd for tekstil og nonfood:https://storage.sallinggroup.com/media/2050/animal-welfare_tex_nf.pdf

- - - - - 

Vareinfo:

Varenummer: ballerina i strik m. kvast – solgt i føtex og Bilka

-       674285001 (ROSA)

-       674285002 (GRÅ)

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum