Trævarefabrikernes Udsalg

Tilbagekaldelse af gymnastik-ringe fra Trævarefabrikernes Udsalg

Del

Ved forkert brug af gymnastik-ringene, er der risiko for kvælning i tovet, som gymnastik-ringene hænger i. Det får nu Trævarefabrikernes Udsalg til at tilbagekalde produktet.

I weekenden havde et mindreårigt barn en meget uheldig oplevelse ved leg i gymnastikringene. Barnet fik halsen igennem rebet og faldt ned, så hagen hvilede på den øverste del af ringen og rebet strammede til bag ørerne. Og barnet blev på den måde udsat for kvælningsfare. Heldigvis blev uheldet opdaget i tide og barnet er helt udenfor livsfare.

Trævarefabrikernes Udsalg har de seneste år solgt ca. 6.000 gymnastikringe i Danmark.

’Sikkerhed er en høj prioritet - ikke mindst, når det gælder børn. Vi anbefaler altid, at børn er under opsyn, når de bruger gymnastik-ringene’, udtaler Henrik Lange, som er direktør hos Trævarefabrikernes Udsalg.  

’Vi vurderer, at tovet, som ringene hænger i, kan udgøre en risiko for kvælning ved forkert brug, og derfor trækker vi gymnastik-ringene tilbage. Alle der har købt gymnastikringe hos Trævarefabrikernes Udsalg kan naturligvis indlevere købte gymnastikringe og få deres penge retur. Også selvom man ikke længere har en bon på produktet.’

Billeder

Information om Trævarefabrikernes Udsalg

Trævarefabrikernes Udsalg
Industriskellet 3, Tvingstrup
8700 Horsens

https://www.traevarer.dk/

Vi forhandler alle former for trævarer - primært forarbejdet i fyrretræ, men også nogle i bøg, birk eller lakeret i et væld af farver. Både egne producerede varer samt mærkevarer fra ABC-reolen, Woody børnesenge fra hoppekids m.fl. Alt indenfor børne- og voksenmøbler, reolsystemer, legetøj, hylder, stiger, køkkenudstyr, senge og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra Trævarefabrikernes Udsalg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Trævarefabrikernes Udsalg