DIBS Payment Services A/S

Til tasterne: Husk at købe de sidste julegaver i dag!

Del

Onsdag 20. december er sidste udkald for køb af julegaver på nettet, hvis gaverne skal nå frem med posten inden jul, påminder betalingsgiganterne DIBS og Nets.

Selvom DIBS og Nets gennem hele december måned har kunnet rapportere om, at danskerne har shoppet på livet løs siden Black Friday i både butikkerne og på nettet, er der stadig mange, der ikke har fået købt julegaver endnu. Og skal disse anskaffes over nettet, er der god grund til at skynde sig, lyder den klare melding:

»Der har været et afsindigt tryk på ude hos de danske webshops, så det er ved at være sidste chance for at handle. Onsdag den 20. december er sidste udkald for at købe julegaver online, hvis posten skal nå frem inden juleaften«, udtaler Henriette Høyer, talsperson for DIBS Payment Services, del af Nets, der administrerer flere end 25.000 webshops i hele Norden.

1. Få garanti 2. Tjek med kurér 3. Spred ordet

Det er ikke første gang, at logistikken kommer bag på de danske webshops. Også i 2016 overrumplede markedet de danske webshops gennem hele december med store stigninger i antallet af transaktioner, hvilket i år har fået DIBS og Nets til at tage sine forholdsregler med en 3-trins guide til danskerne:

»Først og fremmest, hvis du køber efter onsdag den 20. december, så tjek med din webshop, om de kan garantere levering med posten før juleaften. Hernæst tjek om du kan få kurerforsendelse på julegaverne, der oftest kan levere varerne hurtigere end posten. Sidst men ikke mindst, så hjælp med at sprede ordet. Vi siger det så højt og tydeligt som overhovedet muligt hvert år, og vil i år gerne bede danskerne aktivt om at dele budskabet, så ingen kommer til at sidde tomhændede om juletræet«, uddyber Henriette Høyer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77https://www.dibs.dk/

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1,7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag op imod en halv million danske online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum