3F

Til redaktionen: Vedr. ekstraordinær kongres i 3F

Del

I inviteres hermed til at overvære den ekstraordinære kongres i 3F fredag den 8. april i Odense Congress Center, hvor de delegerede vælger forbundsformand.

Kongressen åbner kl. 10.30 den 8. april.

Dørene til salen åbnes kl. 9.30.

Forhåndstilmelding fra medierne bedes sendt på mail til kommunikationsrådgiver allan.boldt@3f.dk, senest den 6. april.

Repræsentanter for medierne vil også have adgang til den ekstraordinære kongres uden forudgående tilmelding. Men med forudgående tilmelding er man sikret hurtigere tildeling af adgangskort ved ankomst til Odense Congress Center.

Hvis man gerne vil følge valget på den ekstraordinære kongres, men er forhindret i at komme til Odense Congress Center, så vil der være livestreaming her: https://www.3fkongres.dk/

Hvis et medie ønsker på forhånd at lave aftale om særskilt interview med den nyvalgte formand – den 8. april, umiddelbart efter kongressens afslutning – så send ligeledes mail.

Så vil vi i presseenheden i 3F bestræbe os på at få aftalt og bekræftet disse interviewaftaler med den nyvalgte formand, straks efter at valghandlingen på den ekstraordinære kongres er overstået.

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 8892 8892.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum