OKNygaard A/S

Til kamp for de bedste medarbejdere

Del

OKNygaard udvider organisationen med ny HR-chef. Det er målet med den nyoprettede stilling at etablere en HR/personalefunktion, som samler virksomheden og sikrer, at de nødvendige kompetencer tiltrækkes, udvikles og uddannes.

"I OKNygaard er medarbejderne vores vigtigste ressource, derfor er det også helt afgørende, at der bliver taget hånd om medarbejderne på bedste vis. Med oprettelsen af den nye HR-funktion er det ønsket at skabe øget synlighed internt og eksternt for områderne uddannelse, udvikling og virksomhedskultur," udtaler direktør Holger Hansen.

Flere steder inden for anlægsbranchens forskellige erhverv bliver det sværere og sværere at få fat i den nødvendige kvalificerede arbejdskraft. I OKNygaard går de til kamp for at sikre sig de bedste medarbejdere.

"Vi ønsker en professionalisering af hele personaleområdet, så vi fremstår som branchens bedste inden for uddannelse, udvikling og Talent Management. Det er samtidig målet at skabe et stærkt videnscenter til håndtering af overenskomster og personalejura," siger direktør Holger Hansen.

Bente Jæger, der tiltræder stillingen 1. januar 2018, kommer med 25 års erfaring fra HR og en HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.

På hendes liste over opgaver står etableringen af OKN Akademi. Formålet med akademiet er at udarbejde en samlet plan for uddannelse og efteruddannelse af alle medarbejdere. Med OKN Akademi vil OKNygaard sikre sig, at deres medarbejdere har de nødvendige kompetencer og er specialister inden for deres felt.

"I OKNygaard ser vi frem til samarbejdet og til, at Bente Jæger kan tilføre os en yderligere professionalisering af hele HR-området, som byder på udfordringer med både rekruttering og fastholdelse af medarbejderressourcer," siger Holger Hansen.

Fakta om Bente Jæger

  • HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet
  • Head of HR hos LINCO Food Systems A/S
  • Vice President HR hos HKScan Denmark A/S
  • Direktionssekretær/HR-ansvarlig hos Sanistål A/S
  • HR-udvikler
  • HR-manager hos Ascom
  • Personalekonsulent hos Naturgas Midt-Nord

Yderligere oplysninger:

Direktør Holger Hansen
Mobil: 20 21 18 34
Mail: hh@oknygaard.dk

OKNygaard er en landsdækkende anlægsgartner med anlæg og drift af udearealer i hele landet. OKNygaard har omkring 500 medarbejdere fordelt på 10 lokale afdelinger, som løser opgaver i over 90 % af landets kommuner og servicerer mere end 1000 kunder fordelt over hele landet. OKNygaard levererer totalløsninger inden for anlæg og drift til bl.a. virksomheder, boligforeninger, institutioner og slotsparker.

Nøgleord

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Navne - Lars Bisgaard6.9.2018 15:34:54Nyhed

Lars Bisgaard OKNygaard A/S Lars Bisgaard tiltræder nyoprettet stilling som markedschef i OKNygaard A/S - hele Danmarks Anlægsgartner. Han har gennem de seneste 20 år haft tilsvarende funktioner i bygge- og anlægsbranchen, blandt andet i Siemens, Kemp & Laurtizen og Bravida. Ansættelsen er et led i OKNygaards strategiplan frem mod 2022, hvor en øget dialog og et tættere samarbejde med kunder og samarbejdspartnere skal være et af OKNygaards særlige kendetegn. Lars Bisgaards første opgave bliver at øge kendskabet til OKNygaards kompetencer som landsdækkende og lokal anlægsgartner med mere end 550 medarbejdere. Han får base i Århus og Borup, hvorfra han vil være tilgængelig i hele Danmark.

Anlægsgartner OKNygaard udvider med afdeling i Vejle5.7.2018 12:19:59Pressemeddelelse

Den fortsatte gode vækst hos anlægsgartner OKNygaard betyder, at de udvider deres anlægsaktiviteter i Jylland. For at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger og det bedste samarbejde har de valgt at lægge den nye anlægsafdeling i Grejs ved Vejle. ”Vi er inde i en periode med god vækst. Inden for vores anlægsopgaver betyder det, at vi har fået et væld af nye opgaver. For at tilpasse os vores kunders behov og fortsat kunne levere den samme gode service, er vi i gang med at omstrukturere vores afdelinger i Jylland. Første skridt bliver en ny afdeling i Grejs ved Vejle,” fortæller Nicolai Cramer Almdal, der er produktionschef for OKNygaards anlægsafdeling i Jylland syd. Anlægsgartner OKNygaard er inde i en stabil og god vækst, der har betydet flere og større anlægsopgaver. ”Samtidig med, at vi kan byde ind på store opgaver og udbud er det også helt afgørende, at vi har lokal tilstedeværelse og kan give et optimalt samarbejde til alle vores kunder,” fortæller Nicolai Cramer Almdal og for

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum