OKNygaard A/S

Til kamp for de bedste medarbejdere

Del

OKNygaard udvider organisationen med ny HR-chef. Det er målet med den nyoprettede stilling at etablere en HR/personalefunktion, som samler virksomheden og sikrer, at de nødvendige kompetencer tiltrækkes, udvikles og uddannes.

"I OKNygaard er medarbejderne vores vigtigste ressource, derfor er det også helt afgørende, at der bliver taget hånd om medarbejderne på bedste vis. Med oprettelsen af den nye HR-funktion er det ønsket at skabe øget synlighed internt og eksternt for områderne uddannelse, udvikling og virksomhedskultur," udtaler direktør Holger Hansen.

Flere steder inden for anlægsbranchens forskellige erhverv bliver det sværere og sværere at få fat i den nødvendige kvalificerede arbejdskraft. I OKNygaard går de til kamp for at sikre sig de bedste medarbejdere.

"Vi ønsker en professionalisering af hele personaleområdet, så vi fremstår som branchens bedste inden for uddannelse, udvikling og Talent Management. Det er samtidig målet at skabe et stærkt videnscenter til håndtering af overenskomster og personalejura," siger direktør Holger Hansen.

Bente Jæger, der tiltræder stillingen 1. januar 2018, kommer med 25 års erfaring fra HR og en HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.

På hendes liste over opgaver står etableringen af OKN Akademi. Formålet med akademiet er at udarbejde en samlet plan for uddannelse og efteruddannelse af alle medarbejdere. Med OKN Akademi vil OKNygaard sikre sig, at deres medarbejdere har de nødvendige kompetencer og er specialister inden for deres felt.

"I OKNygaard ser vi frem til samarbejdet og til, at Bente Jæger kan tilføre os en yderligere professionalisering af hele HR-området, som byder på udfordringer med både rekruttering og fastholdelse af medarbejderressourcer," siger Holger Hansen.

Fakta om Bente Jæger

  • HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet
  • Head of HR hos LINCO Food Systems A/S
  • Vice President HR hos HKScan Denmark A/S
  • Direktionssekretær/HR-ansvarlig hos Sanistål A/S
  • HR-udvikler
  • HR-manager hos Ascom
  • Personalekonsulent hos Naturgas Midt-Nord

Yderligere oplysninger:

Direktør Holger Hansen
Mobil: 20 21 18 34
Mail: hh@oknygaard.dk

OKNygaard er en landsdækkende anlægsgartner med anlæg og drift af udearealer i hele landet. OKNygaard har omkring 500 medarbejdere fordelt på 10 lokale afdelinger, som løser opgaver i over 90 % af landets kommuner og servicerer mere end 1000 kunder fordelt over hele landet. OKNygaard levererer totalløsninger inden for anlæg og drift til bl.a. virksomheder, boligforeninger, institutioner og slotsparker.

Nøgleord

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Nye navne i OKNygaard A/S16.1.2018 13:44pressemeddelelse

Ole Kjærgaard OKNygaard A/S Ole Kjærgaard udnævnes til administrerende direktør i OKNygaard A/S. Ole Kjærgaard har været ordførende direktør i OKNygaard siden fusionen i 2013. Udnævnelsen er et led i virksomhedens strategi for lønsom vækst, en strategi, som i løbet af de kommende år vil bringe omsætningen op på 750 mio. kr. Virksomheden har i dag en unik position som førende landsdækkende anlægsgartner med både anlægs- og driftsaktiviteter samt en landsdækkende storkundeafdeling. Holger Randrup Hansen OKNygaard A/S Holger Randrup Hansen udnævnes til økonomidirektør i OKNygaard A/S. Han har gennem de seneste år haft ansvaret for virksomhedens stabsfunktion, der som en del af OKNygaards strategi omlægges til et tværgående kompetence- og supportcenter for alle dele af koncernen. Holger Randrup Hansen udgør sammen med Ole Kjærgaard direktionen i OKNygaard. Lars Bering Sonne OKNygaard A/S Lars Bering Sonne er udnævnt til områdedirektør for OKNygaard anlægsaktiviteter i hele Danmark. Han har

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum