Næstved Bibliotek og Borgerservice

Tid til noveller

Del

Fredag den 11. juni kl. 15.00-15.45 byder biblioteket på en omgang ”Tid til noveller” med oplæsning og en snak om litteraturen og de emner, den berører. Det sker på Lille Scene på Næstved Bibliotek.

Kom og lyt til en god historie.
Kom og lyt til en god historie.

Under nedlukningen læste vi op via Teams i ”Fredagsfortællinger for voksne”, men nu synes vi, at det er forsvarligt at mødes igen fysisk. Derfor genoptager vi ”Tid til noveller” med en enkelt oplæsning inden sommerpausen.

Mange har (gen)opdaget glæden ved at lytte til en god historie og ved at have nogen at dele oplevelsen med. Og gode historier giver os mulighed for at danne vores egne billeder og spejle vores egne erfaringer. Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Mange kommer, fordi de kender til arrangementet, som nu har kørt i adskillige sæsoner. Andre sætter sig bare ned og lytter med, når de alligevel er på biblioteket og synes, at det ser hyggeligt ud. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer

Det er en overraskelse, hvilke noveller, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Grundet overholdelse af forskrifter i forhold til corona, er arrangementet flyttet til Lille scene, så vi kan holde behørig afstand. Og som noget nyt er der tilmelding.
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk

Vi læser højt fredag den 11. juni kl. 15.00-15.45 ved Lille Scene på Næstved Bibliotek.

Kontakter

Billeder

Kom og lyt til en god historie.
Kom og lyt til en god historie.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum