Næstved Bibliotek og Borgerservice

Tid til noveller

Del

Tag dig tid til at lytte til en god historie! Nu starter en ny runde med oplæsning af noveller på Næstved Bibliotek ved Lille Scene. Første gang er fredag den 25. september kl. 15.00-15.45.

Kom og lyt til en god historie.
Kom og lyt til en god historie.

Tre fredage i efteråret er der mulighed for at tage et frikvarter og lytte til en eller flere noveller. Biblioteket byder indenfor til oplæsning og en snak om litteraturen og de emner, den berører.  

Mange har (gen)opdaget glæden ved at lytte til en god historie og ved at have nogen at dele oplevelsen med. Og gode historier giver os mulighed for at danne vores egne billeder og spejle vores egne erfaringer. Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Mange kommer, fordi de kender til arrangementet, som nu har kørt i adskillige sæsoner. Andre sætter sig bare ned og lytter med, når de alligevel er på biblioteket og synes, at det ser hyggeligt ud. Alle er velkomne. 

Litteraturen inspirerer
Det er en overraskelse, hvilke noveller, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Grundet overholdelse af forskrifter i forhold til Corona, er arrangementet flyttet til Lille scene, så vi kan holde behørig afstand. Og som noget nyt er der tilmelding.  

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk 

Vi læser højt følgende fredage i efteråret: den 25. september, den 23. oktober og den 20. november, alle dage kl. 15.00-15.45 ved Lille Scene på Næstved Bibliotek.

Kontakter

Billeder

Kom og lyt til en god historie.
Kom og lyt til en god historie.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum