Næstved Bibliotek og Borgerservice

Tid til noveller

Del

Tag dig tid til at lytte til en god historie! Nu starter en ny runde med oplæsning af noveller på Næstved Bibliotek. Første gang er fredag den 31. januar kl. 15.00-15.45.

Højtlæsning for voksne har oplevet en renæssance de senere år
Højtlæsning for voksne har oplevet en renæssance de senere år

Tre fredage i foråret er der mulighed for at tage et frikvarter og lytte til en eller flere noveller. Biblioteket byder indenfor til oplæsning og en snak om litteraturen og de emner, den berører. Samtidig byder vi på en kop kaffe.

Litteraturen inspirerer
Det er en overraskelse hvilke noveller, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Eller det kan være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen men stadig værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Du kan nøjes med at lytte, eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Mange kommer, fordi de kender til arrangementet, som nu har kørt i adskillige sæsoner. Andre sætter sig bare ned og lytter med, når de alligevel er på biblioteket og synes, at det ser hyggeligt ud. Alle er velkomne.

Det er gratis at deltage, og du skal ikke melde dig til i forvejen.

Vi læser højt følgende fredage i foråret: 31. januar, 28. februar og 27. marts, alle dage kl. 15.00-15.45 i voksenudlånet på Næstved Bibliotek.

Kontakter

Bibliotekar Ida Eriksen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4013, mail ideri@naestved.dk

Billeder

Højtlæsning for voksne har oplevet en renæssance de senere år
Højtlæsning for voksne har oplevet en renæssance de senere år
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum