Norlys

Thy-Mors Energi byder Norlys velkommen på fibernettet

Del

Med en ny aftale mellem Thy-Mors Energi og Norlys får godt 44.000 husstande i Thy og på Mors i løbet af 2022 endnu flere valgmuligheder på fibernettet.

Thy-Mors Energi er klar med endnu en god nyhed til de godt 44.000 husstande i Thy og på Mors med mulighed for fiber. Som et led i at sikre et bredt udvalg af udbydere på fibernettet har det nordvestjyske energiselskab nu underskrevet en aftale med energi- og telekoncernen Norlys, som er kendt for brands som Stofa, Boxer og Norlys Erhverv.

- Aftalen med Norlys betyder, at vores andelshavere kan se frem til endnu flere valgmuligheder på fibernettet. Norlys råder over velkendte brands som Stofa og Boxer, som blandt andet er kendt for deres stærke tv-udbud, som inkluderer de populære Discovery-kanaler. Derudover går de også forrest med deres nye WifiGaranti-produkt, og så udbyder de internetløsninger til erhvervslivet. Det er alt sammen noget, vi ser frem til at gøre tilgængeligt for vores andelshavere, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi.

Flere valgmuligheder på fibernettet skal øge tilslutningen
Aftalen mellem de to fiberpartnere er underskrevet og forventes at træde i kraft i løbet af 2022. Thy-Mors Energi, der er i færd med at implementere en række tilsvarende samarbejdsaftaler, håber at flere valgmuligheder vil være med til at få endnu flere danskere over på den lynhurtige bredbåndsteknologi.

- Behovet for hurtigt og stabilt internet vokser, og det er vigtigt for forbrugerne, at de kan vælge frit mellem flere udbydere. Derfor er det også en høj prioritet for os at indgå nye aftaler som denne med Norlys, fortæller Lars Thorup Nielsen.

Hos Norlys glæder direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys Digital, Gert Rieder, sig over den nye aftale, der gør det muligt for endnu flere at blive kunder hos Norlys:

- I Norlys er vi utroligt glade for, at vi i fremtiden kan tilbyde tv og internet på fibernettet i Thy og på Mors. Vi har mange års erfaring med at levere internet og tv til danskerne, og én af vores store styrker er, at vi ved, hvad kunderne efterspørger og designer vores produkter og ydelser ud fra det. Der findes ikke noget vigtigere for os end at levere en god kundeoplevelse, og vi glæder os til, at vi kan begynde at byde velkommen til kunder fra Thy-Mors-området også, siger Gert Rieder.

Anerkendt brancheplatform gør aftalen mulig
Det er endnu en gang den uafhængige brancheplatform, OpenNet, der muliggør det kommende ægteskab mellem Thy-Mors Energi og Norlys. Begge selskaber har tegnet aftale med OpenNet, som leverer it-platformen bag samarbejdet:

- OpenNet har bygget en enkel og effektiv wholesale-platform med et standardmiljø og en fælles bestillingsplatform, som gør det nemt og enkelt for netejere og tjenesteudbydere at indgå aftaler med hinanden. Begge selskaber har i forvejen et tæt samarbejde med OpenNet, og vi er glade for at kunne muliggøre endnu en samarbejdsaftale, der skaber større valgfrihed til de danske fiberkunder, fortæller Henrik Møller Nielsen, som er direktør i OpenNet.

For yderligere information
Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi, tlf. 2156 6878
Gert Rieder, direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys Digital, tlf. 40 30 49 01
Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet, tlf. 9115 1515

Om Thy-Mors Energi
Thy-Mors Energi er en andelsejet koncern med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. I Thy-Mors Energi tror vi på en fælles fremtid, der er elektrificeret, digital og baseret på vedvarende energi. Gennem massive investeringer i den lokale infrastruktur vil vi bidrage til at skabe de teknologiske rammer, der fortsat kan udvikle og gøre det attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors.

Om Norlys
Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er virksomheden Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Om OpenNet
OpenNet blev stiftet i 2018 af energi- og telekoncernen Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning og har allerede formidlet aftaler med fibernettene hos Onefiber by Globalconnect, Verdo, Nord Energi, Thy-Mors Energi, RAH, Norlys, SEF og MES, samt med tjenesteudbydere som Altibox, Telenor, TDC/YouSee, Hiper, Boxer, Stofa, Fibia, Bolig·Net, Kviknet, Fastspeed, Senia Networks, Cibicom samt senest Ipvision.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys når mål om fiber til 50.000 andelshavere i 2021 – og sætter nyt ambitiøst mål på over 100.000 nye fiberadresser i 202211.1.2022 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Energi- og teleselskabet Norlys nåede i 2021 en stor milepæl ved at give yderligere 50.000 andelshaveradresser adgang til fibernettet – et mål, der udgør et vigtigt skridt i ambitionen om at nå 1 million fiberadresser og sikre højhastighedsinternet til alle andelshavere inden udgangen af 2023. Samtidig annoncerer selskabet målet om at nå mere end 100.000 nye adresser med fiber i 2022 med en ny samarbejdsaftale, hvoraf langt størstedelen ligger i nye markeder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum