NordicBet

Thisteds chokstart sænker opryknings-odds dramatisk

Del

Med et forspring på fire point ned til HB Køge på fjerdepladsen ligner oprykkerne fra Thisted pludselig en seriøs oprykningskandidat til Superligaen. Inden sæsonstarten kunne en Thisted-oprykning ellers spilles til odds 75 hos NordicBet.

Inden årets NordicBet LIGA blev sparket i gang spåede de fleste eksperter, at Thisted skulle kæmpe en brav kamp for overlevelse. Men ovenpå den ene choksejr efter den anden frister det forventede bundhold nu en overraskende tilværelse på ligaens andenplads.

Nedrykningsfavoritternes overraskende sæsonstart er da heller ikke gået ubemærket hen hos spilleselskabet NordicBet, der har sænket oddset på en Thisted-oprykning dramatisk. Konsulterer man de dugfriske opryknings-odds forrenter et Thisted-chok indskuddet 5,25 gange igen. Før sæsonen stod selvsamme odds i tårnhøje odds 75.

”På mange måder er Thisted et glimrende eksempel på uforudsigeligheden i NordicBet LIGA. Sidste år gjorde FC Helsingør alle eksperters spådomme til skamme, og det er ikke længere fuldkommen urealistisk, at Thisted kan gøre dem kunsten efter”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

”Inden sæsonstarten regnede vi Thisted blandt de mest åbenlyse nedrykningskandidater. På papiret er holdet ordinært og et niveau eller to under hold som Vejle og Viborg. Thisted er dog en sammentømret enhed, og set over sæsonens første tredjedel, vurderer vi, at der ikke kun er tale om begynderheld”.

Thisted vil forsøge at lægge yderligere afstand i toppen, når de på søndag gæster FC Fredericia.

Hvem rykker op i Superligaen 2018?
Vejle                            1,50
Viborg                          1,75
Esbjerg                        2,25
Vendsyssel FF             3,50
HB Køge                      5,00
Thisted                         5,25
FC Fredericia             12,50
Fremad Amager         25,00
Roskilde                     50,00
Nykøbing FC            100,00
Brabrand                1000,00
Skive                      1000,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - NordicBet LIGA

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum