Lånio.dk

Thisted og Struer sejrer i ny sommerhusundersøgelse

Del

Thisted og Struer Kommune er vinderne i denne omfattende undersøgelse, som viser de kommuner i Danmark, hvor man får mest og mindst sommerhus for pengene. Begge kommuner er økonomisk fordelagtige, når man kigger på henholdsvis liggetid, grundskyld, indbrud pr. indbygger, kvadratmeterpris og udvikling i sommerhuspriser.

Jørgen Gravesen, indehaver af EDC Jørgen Gravesen, forklarer de økonomiske fordele ved at have sommerhus i Thisted Kommune:

“Det er populært at have sommerhus i Thisted Kommune, fordi man kan gøre en god økonomisk handel. Sommerhusejerne bruger typisk deres fritidshuse til én af tre forskellige ting. Mange bruger fritidshuset til almindelig personlig forbrug. Andre tjener penge ved at leje sommerhuset ud. Til sidst er der også en del, som har pengene anbragt i boligen, og har dermed købt sommerhuset som en investering.”

Vinderne i undersøgelsen

I kommunerne Thisted og Struer er liggetiden lang, hvilket betyder, at du har mulighed for at forhandle om købsprisen på sommerhuset. Grundskylden er til gengæld lavere i Thisted, end den er i Struer. Grundskylden i Thisted er på 3.737 kr., mens grundskylden i Struer er på 4.923 kr. Struer Kommune kræver altså en højere ejendomsskat på jorden end Thisted.

Til gengæld er timingen lige nu bedre i Struer Kommune, da sommerhuspriserne er meget lave sammenlignet med de sidste 5 år. I Thisted Kommune har udviklingen i sommerhuspriser været meget konstant de sidste 5 år, men Jørgen Gravesen mener, at priserne snart stiger:

“Det kommer ikke bag på mig, at Thisted Kommune er vinder af undersøgelsen. Priserne skal nemlig til at stige, så det er muligt at lave en god handel netop nu. Udover Thisteds økonomiske fordele er lokationen også god. Thy tilbyder Danmarks første nationalpark, som er blevet en stor succes, da den tiltrækker mange turister. Ydermere finder man Cold Hawaii i Klitmøller, som er Danmarks bedste sted at surfe.”

Både Thisted og Struer Kommune har en lav kvadratmeterpris samt meget få indbrud. Disse kommuner byder altså på et trygt miljø og billige forhold, hvis du ønsker at eje et sommerhus her.

Hvor er det bedst at købe sommerhus i Danmark?

De fleste danskere kommer måske til at tænke på kommuner som Gribskov, Lejre og Helsingør, når de overvejer potentielle sommerhusområder. Men hvis du kunne tænke dig et økonomisk fornuftigt sommerhus, er det nogle helt andre kommuner, som du skal kigge på.

Ifølge Lånio.dks nye undersøgelse fremhæves nogle kommuner på landkortet, som du nok ikke umiddelbart har overvejet som potentielle sommerhusområder. Det er især kommunerne i Nordvestjylland, som er de helt store vindere.

Taberne i undersøgelsen

Hvilke kommuner er så de mindst attraktive, hvis du ønsker mest sommerhus for pengene?

Taberne i undersøgelsen er Gribskov og Aarhus, som scorer lavest mulige point.

Dette skyldes, at kvadratmeterprisen i Aarhus er den højeste i hele undersøgelsen med hele 39.947 kr. Denne pris er altså mere end tre gange så høj som Thisted og Struer, som begge har en kvadratmeterpris på lige over 12.000 kr.

Læs mere om undersøgelsen her. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/

Om Lånio.dk:

Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

 

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk

Det havde Lånio.dk’s låneansøgere ikke råd til i 201821.2.2019 09:58:15Pressemeddelelse

Lånio.dk har nærstudereret alle indkomne låneansøgninger fra hele 2018 for at undersøge, hvad forbrugere ikke havde råd til i løbet af året. Det viser sig, at noget der især topper listen over populære lån er billån og lån til tandlægen. Hele 29,52% af alle låneansøgerne søgte om lån til privat transport, hvor 86,13% af disse udgjorde lån til bil. Yderligere 65% af de ansøgere som søgte lån til personlig pleje, havde brug for hjælp til tandlægeregningen i 2018.

Samme indkøbspris, men forskel på 60.000 kr. i totale omkostninger på tre år3.1.2019 11:13:14Pressemeddelelse

Lånio.dk har i samarbejde med Biltorvet.dk sat sig for at undersøge, hvilken bil der er Danmarks billigste bil. Undersøgelsen fokuserer på fire biler fra forskellige segmenter, men til nogenlunde samme indkøbspris. En beregning af de totale omkostninger efter tre år viser, at der er en prisforskel på næsten 60.000 kr. på den dyreste og billigste bil - og det er på trods af at indkøbsprisen stort set er den samme.

Korrektion: Landsdækkende undersøgelse af 450 køreskoler: Så stor er prisforskellen14.11.2018 13:08:12Pressemeddelelse

Lånio.dk er i dag blevet gjort opmærksom på, at der i pressemeddelelsen d. 14.11 kl. 13:08 er gjort brug af en ikke opdateret prisoversigt. Da priserne fra denne hjemmeside ikke er opdaterede, kan disse ikke lægges til grund for en valid undersøgelse af priser på kørekort. Lånio.dk beklager derfor og ser sig nødsaget til at trække undersøgelsen tilbage, da vi selvfølgelig ikke kan stå inde for denne undersøgelse.