Landdistrikternes Fællesråd

Thisted Kommune nyt medlem af Landdistrikternes Fællesråd

Del

Den nordjyske kommune har besluttet at tegne medlemskab i Landdistrikternes Fællesråd, som arbejder for bedre rammevilkår uden for de største byer.

Thisted Kommune er netop blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Thisted Kommune er netop blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.

Thisted Kommunes Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalg har besluttet at melde kommunen ind i Landdistrikternes Fællesråd. Det sker som led i at styrke kommunens indsats i forhold til at skabe et Danmark i bedre balance.  

Hos Landdistrikternes Fællesråd er man glade for, at Thisted kommer med på holdet. 

- Vi er rigtig glade for at kunne byde Thisted Kommune velkommen i Landdistrikternes Fællesråd. Det er vigtigt, at vi står sammen om at skabe bedre rammevilkår i landdistrikterne, og derfor er det dejligt, at endnu en kommune nu melder sig ind, udtaler formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard.

Rådet repræsenterer nu 42 danske kommuner, herunder 8 nordjyske.

Formanden for Thisted Kommunes Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalg, Niels Jørgen Pedersen (V), ser ligeledes frem til samarbejdet. 

- Jeg er glad for, Thisted Kommune er blevet en del af Landdistrikternes Fællesråd, for jeg synes det er vigtigt, vi står sammen i landdistrikterne. Både for at få udryddet myten om ”Udkantsdanmark”, men i høj grad også for at vise at vi har meget at byde på hver især. Og jeg ser i høj grad mange muligheder i et medlemskab af Landdistrikternes Fællesråd, siger han. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Thisted Kommune er netop blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Thisted Kommune er netop blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Download

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Tybovej 2
6040 Egtved

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer og virksomheder samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum