Thisted Bryghus

Thisted Bryghus lancerer ny Gin N’ Beer

Del

Kan man tilsætte Gin til øl. JA – hvis man spørger Thisted Bryghus, der i disse dage sender en ny øl : Gin N’ Beer på gaden.

Den er endnu en øl i bryggeriets serie af luksusøl, hvor den har selskab af Jack & Beer (luksus Stenøl med Bourbon) og Rum N’ Beer (Barley Wine med Caraibisk rom).
 
- I vores jagt på at overføre den dejlige krydrede fornemmelse af en god Gin til en ny øl, faldt vi over nogle gamle Geneverfade fra Belgien. Vi brygger vores grundøl godt krydret med Enebær, Angelika og Koriander, og lægger en del af brygget på de gamle egefade. I forbindelse med tapningen blander vi det fadlagrede og tanklagrede øl med den prisbelønnede Nordisk Gin, der er destilleret på Nordisk Brænderi i Fjerritslev, fortæller Brygmester Antoni Aagaard Madsen.
 
Han beskriver Gin N’ Beer som lys og frisk krydret øl, med en tør crispy mundfornemmelse, og en solid bitterhed, der stammer fra krydderierne. Den nye øl egner sig rigtig godt til krydrede madretter, men den er også en stor oplevelse for sig selv, serveret i et højt ølglas.
 
Gin N’ Beer er i disse dage på vej ud til øl- og vinhandlere samt supermarkeder landet over. 

Nøgleord

Kontakter

Antoni Aagaard Madsen
Brygmester
Tlf 96 17 26 24
Mobil 24 94 98 83

Billeder

Information om Thisted Bryghus

Thisted Bryghus
Thisted Bryghus
Bryggerivej 10
7700 Thisted

4024 2522http://www.thisted-bryghus.dk

A/S Thisted Bryghus har vundet prisen som Årets Bryggeri i 2015, 2016 og 2017.

A/S Thisted Bryghus blev i 1902 stiftet på baggrund af det fallerede Thisted Aktiebryggeri.

Som aktieselskab afholder bryghuset hvert år generalforsamling, hvilket kaldes "Den 4. højtid" i Thy. Mere end 1000 aktionærer samles hvert år i Thy Hallen, til en orientering om årets gang på det lokale bryghus. Et arrangement der bl.a. gør Thisted Bryghus aktier ekstremt attraktive.

Følg pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum