Danmarks Sundeste Arbejdsplads

The Walt Disney Company Nordic udnævnt til regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017”

Del

København, d. 27. april 2017 - I en travl arbejdsdag kan det være svært at implementere gode initiativer, der fremmer sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Derfor har de fire partnere Forsikring & Pension, Dansk Erhverv, Dansk Firmaidrætsforbund og Falck lanceret konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017”. Målet med konkurrencen er at få sat fokus på de mange gode initiativer, der findes i hele landet, som kan inspirere andre til også at sætte fokus på sundhed og trivsel til gavn for både arbejdspladsen og medarbejderne.

The Walt Disney Company Nordic er vinder i Hovedstadsregionen

Virksomheden har med sundhedsinitiativet Magien findes i fællesskab og motion fået flest stemmer og kåres dermed som regional vinder. The Walt Disney Company er en international koncern med 48 ansatte i København. 

The Walt Disney Company har en sundhedspolitik, der sikrer, at hver medarbejder kan motionere 1 time pr. uge i arbejdstiden. Det er frit for medarbejderne at vælge motionsformen, og det kan være alt fra løb og gåture til cykling eller yoga.

-          I begyndelsen blev tilbuddet ofte benyttet af de samme ildsjæle, men med tiden er vi kommet op på 20 ansatte, der gør brug af den ugentlige times motion. Det er imponerende, og effekten er stor. Vi kan se, at rutinerede såvel som urutinerede har stor glæde af at motionere sammen. Det udspringer med sikkerhed også af vores åbne og mangfoldige arbejdskultur, fortæller Sales Coordinator Allan Hjort Mortensen.

Medarbejderne tager selv initiativ og inviterer hinanden via Outlook. Det betyder, at mange medarbejdere engagerer sig i både planlægningen og fællesskabet, som motionen giver. Motionen, fx løb, er af naturlige årsager planlagt på tidspunkter, der tager hensyn til arbejdsopgaver, møder og kolleger.

-          For medarbejdere med meget stillesiddende arbejde er det vigtigt at bevæge sig i løbet af arbejdsdagen, hvis evnen til at koncentrere sig og forebygge smerter i muskler og led skal opretholdes. Det kan imidlertid være svært at få det gjort, fordi det ikke er velanset, eller der ikke er tid til det i arbejdstiden. Derfor er det prisværdigt, at regionsvinderen har taget det store skridt at sikre, at medarbejderne får mulighed for motion i arbejdstiden” siger Forebyggelseschef Regitze Siggaard, Falck Healthcare.

Fakta om konkurrencen

Det er arbejdspladserne, der selv har indstillet deres egne initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Regionsvinderen er det initiativ, der har opnået flest stemmer i forhold til antallet af ansatte i den pågældende virksomhed. Alle i hele Danmarks har kunnet stemme på i alt tre initiativer. Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017 har kørt fra 6. marts – 25. april og er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck, der tilsammen er i løbende kontakt med størstedelen af Danmarks befolkning.

Læs mere om konkurrencen, og se alle de tilmeldte initiativer her: www.sundestearbejdsplads.dk/deltagere

Kontakt til regionsvinderen

Allan Hjort Mortensen, mail: allan.mortensen@disney.com, mobil: 27 24 08 60

Kontakt til parterne bag konkurrencen:

Falck Healthcare: Forebyggelseschef Regitze Siggaard, mail: regitze.siggard@falck.dk, mobil: 23 27 54 79

Pressekontakt:

Jacob Lange, Lange PR, mail: jacob@langepr.dk, mobil: 20 76 30 20

Billeder

Information om Danmarks Sundeste Arbejdsplads

Danmarks Sundeste Arbejdsplads
Danmarks Sundeste Arbejdspladshttps://sundestearbejdsplads.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Sundeste Arbejdsplads

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.