Bauer Media

The Voice ´21 Radio Awards

Del

Radiostationen The Voice er igen klar til at kåre de bedste danske musikere, producere og forbilleder, når der tirsdag den 19. oktober afholdes The Voice ´21 Radio Awards. Og det bliver med nogle af de bedste danske artister som optrædende.

MØ, Christopher, Burhan G, Kidd, Andreas Odbjerg, Ericka Jane, Tobias Rahim, Ida Laurberg, Bathsheba og Bbybites kommer alle til at stå på scenen tirsdag den 19. oktober til årets The Voice ’21 Radio Awards.

Showet bliver i år afholdt på Bremen Teater i København, og som sædvanlig uddeles der priser i kategorierne The Voice Prisen, Årets Producer, Årets Forbillede, Årets Nye Artist og Årets Streamingartist.

Hovedprisen er The Voice Prisen, der tidligere er vundet af bl.a. Nik & Jay, Medina, Tessa, Scarlet Pleasure og Christopher.

 - Vi glæder os enormt til at kunne samle en stribe af de bedste danske artister, som lytterne kender fra radioen, til en festlig aften på Bremen Teater, siger programdirektør Mikkel Westerkam.

 - Det bliver en helt speciel og anderledes aften, som man kun kan vinde adgang til via radioen og sociale medier. Hvis man ikke vinder adgang, kan man selvfølgelig stadig følge med i radioen på The Voice om aftenen.

Vinderne af de forskellige The Voice-priser findes ved en online afstemning og de nominerede offentliggøres mandag den 20. september klokken 08.

Læs mere om The Voice ´21 Radio Awards på https://radioplay.dk/the-voice/

Showet præsenteres i samarbejde med YouSee Musik og Pepsi Max.

Billeder: Christopher og Burhan G /Bauer Media

Nøgleord

Kontakter

Hvis du vil høre mere om The Voice ´21 Radio Awards, så kontakt programdirektør Mikkel Westerkam på 20480929.

Billeder

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Bauer Media Group er en tyskejet mediekoncern med udgivelser på tv, radio og print i flere end 20 lande og er den største radiobroadcaster i Europa. I Danmark ejer Bauer Media landets største kommercielle radiostation NOVA, samt radiostationer som Radio 100, Pop FM, The Voice, Radio Soft og myROCK. Bauer Media har kontakt til flere end 2,5 mio danskere hver uge.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum