PDH Music

The Sandmen tager på Forårs Tour

Del

Live koncerter er omdrejningspunktet i Sandmens karriere og rent brændstof til den motor der har drevet Sandmen frem på vejene siden dag nr. 1.

Der er spritnyt musik med på forårsturen i form af 3-4 nye sange fra det kommende album. De spiller naturligvis både det gamle og det nye materiale, og selvfølgelig også numre fra det seneste anmelderroste Himmelstormer album.

Med et hav af pladeudgivelser og koncerter bag sig, fremstår Sandmen stadig som et kompromisløst, hårdtarbejdende, groovy og melodiøst band, med en direkte fremtoning af ren rock'n'roll.

Glæd dig til en aften med det legendariske band.

Se tourplan herunder, og køb din billet via: https://pdh.dk/tour/the-sandmen/

31.03 KARROSSERIFABRIKKEN. Helsingør
01.04 TEATERBYGNINGEN. Køge
14.04 AMAGER BIO. Amager
15.04 TRAIN. Aarhus
20.04 SØNDERBORGHUS. Sønderborg
21.04 TØJHUSET. Fredericia
22.04 STARS. Vordingborg
27.04 PLATFORM K. Horsens
28.04 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg
05.05 MANTZIUSLIVE. Birkerød
06.05 GIMLE. Roskilde
12.05 TOBAKKEN. Esbjerg
13.05 ELVÆRKET. Holbæk
17.05 VERSHUSET. Næstved

Kontakter

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Fräulein på tour fra februar 202320.12.2022 10:01:00 CET | Pressemeddelelse

Anna, Emil og Jeppe mødte hinanden i Odense for 6 år siden og fandt ud af at de var skabt for hinanden. Den kreative energi i deres nye venskab blev dog først rigtigt forløst på en efterfølgende sommerhustur, der endte med at definere deres fremtid. Her transformeredes deres entrepenante ego´er fra at løbe i hver sin retning som tre vilde heste til at løbe sammen i et spand med producer Ole B Meyer bag tøjlerne. De gik fra misundelse til respekt for hinanden og omdirigerede deres respektive styrker til fælleskabet og i løbet af kort tid skrev de 10 sange. Med grænserne frigjort blev det efterfølgende til 100 sange i løbet af et år. Bandet bestående af de tre gode venner har vundet konkurrencer, som både Jelling Festival og Tinderbox var afsender på, hvor både jury og publikum gav majoriteten af stemmerne til trioen. Sammen med Ole, der senest har produceret Jung, er trioen i gang med at indspille deres kommende album, og har samtidig fået sat navn på deres udtryk. Med energien og melod

Blæst annoncerer ekstrakoncert i Store VEGA lørdag 4. marts20.12.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Første koncert som oprindeligt skulle spilles i aften tirsdag d. 20 december, er for længst udsolgt, og senere flyttet til fredag 3. marts. Blæst har på mange måder taget Danmark med storm i 2022 med hits ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3s Ugens Uundgåelige ’Ego’ og ej at forglemme kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet. EP’en ’Stiv Kuling’ med samtlige netop nævnte hits blev udgivet i september og var længe et af de mest streamede værker i Danmark ligesom det er fremhævet på flere mediers lister over Årets Album. Under årets Roskilde Festival slog bandet alle rekorder for de famøse warm-up days da op mod 20.000 gæster var trukket til den lille Rising Stage en tirsdag aften. Med besøg på stort set samtlige danske festivaler over sommeren samt en lang og næsten totalt udsolgt efterårstour, som lige inden tourstart måtte aflyses, har Blæst været allestedsnærværende i år. 3 + 4 marts 2023 er Blæst endelig tilbage på scenen og hjemme hos publikum igen, når de giver to konc

SIGNE SVENDSEN ANNONCERER STOR FORÅRSTURNÉ MED ET AF ÅRETS BEDSTE ALBUM16.12.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Politiken har netop kåret hendes nye album som én af årets 10 bedste plader, og nu annoncerer Signe Svendsen en omfattede forårsturné. Oplev hende i hele det ganske danske land til aftener i drømmernes og de stædigt elskendes tegn. ❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken - ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende - ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nordjyske - ”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album” ⭐️⭐️⭐️⭐️ GAFFA - “…rummer en forunderlig autenticitet, en særegen ro" ⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten - “Et smukt, poetisk værk” Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet. Albummet er af Politiken netop blevet kåret til et af årets 10 bedste, hvor Kim Skotte blandt andet skriver: ”…et kollektivt kvindeportræt med ma

Anne Linnet tager på 'Sange Til Livet' forårstour 202313.12.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere mindst lige så kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer. Til foråret kan publikum opleve hende i en intim opsætning i trio-format, når hun kommer rundt i landet og besøger i alt 18 spillesteder. 'Sange Til Livet Touren' starter 30. marts på Teaterbygningen i Køge og slutter 13. maj på Musikhuset i Esbjerg. Touren er som følger: 30.03 TEATERBYGNINGEN. Køge 31.03 GIMLE. Roskilde 01.04 VIFTEN. Rødovre 05.04 ROTATIONEN, HOLBÆK. Holbæk 13.04 NAKSKOV TEATER. Nakskov 14.04 MANTZIUSLIVE. Birkerød 15.04 STARS. Vordingborg 20.04 KEDELHUSET. Silkeborg 21.04 SVENDBORG TEATER. Svendborg 22.04 BRUNDBY HOTEL. Samsø 28.04 LOUISIANA. Humlebæk 29.04 PAKHUSET I NYKØBING SJÆLLAND. Nykøbing Sj 04.05 MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus 05.05 MAGASINET. Odense C 06.05 GLYPTOTEKET. K

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum