Live Nation Denmark ApS

The Minds of 99 flytter deres arenatour til april

Del
Foto credit: Karen Rosetszky
Foto credit: Karen Rosetszky

The Minds of 99 flytter deres arenatour til april

Mere end 65.000 mennesker har allerede købt billet til The Minds of 99s 'Infinity Action' tour, og de skal have hele oplevelsen med. Derfor har Live Nation og The Minds of 99 besluttet at skyde touren nogle få måneder til april 2022.

’Infinity Action’ tour april 2022:

7. april: Royal Arena, Kbh. (Udsolgt - venteliste)

8. april: Royal Arena, Kbh. (Ekstrakoncert)

9. april: Jyske Bank Boxen, Herning

14. april: Arena Næstved (Få billetter)

15. april: Gigantium, Aalborg (Udsolgt – venteliste)

16. april: Jyske Bank Arena, Odense (Udsolgt - venteliste)

21. april: Ceres Arena, Aarhus (Udsolgt – venteliste)

22. april: Ceres Arena, Aarhus (Udsolgt – venteliste)

23. april: Ceres Arena, Aarhus (Udsolgt – venteliste)

De nuværende restriktioner gælder som bekendt til den 17. januar og The Minds of 99 skulle have startet deres tour i Næstved 21. januar. En tour med så mange og så store koncerter kræver et ekstremt stort forarbejde. Der skal derfor tages en beslutning - først og fremmest for publikums skyld, men også for alle involverede i opsætningen af turnéen.

Arenatouren blev annonceret i ugerne op til bandets udsolgte koncert i Parken og byder blandt andet på to gange Royal Arena i København og tre udsolgte koncerter i Ceres Arena i Aarhus.  Det er stadig muligt at få billet til nogle enkelte koncerter på touren. Alle billetholdere vil automatisk få ombyttet sine billetter til de nye datoer. Billetkøbere modtager mail direkte fra Ticketmaster med mere information.

The Minds of 99 ’Infinity Action Tour’ flyttes til:

Arena Næstved fredag 21. januar 2022 --> torsdag 14. april 2022

Jyske Bank Arena lørdag 22. januar 2022 --> lørdag 16. april 2022

Jyske Bank Boxen torsdag 27. januar 2022 --> lørdag 9. april 2022

Royal Arena fredag 28. januar 2022 --> torsdag 7. april 2022

Royal Arena lørdag 29. januar 2022 --> fredag 8. april 2022

Gigantium torsdag 3. februar 2022 --> fredag 15. april 2022

Ceres Arena fredag 4. februar 2022 --> torsdag 21. april 2022

Ceres Arena lørdag 5. februar 2022 --> fredag 22. april 2022

Ceres Arena fredag 11. februar 2022 --> lørdag 23. april 2022

Kontakter

Billeder

Foto credit: Karen Rosetszky
Foto credit: Karen Rosetszky
Download
Download

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Volbeat tilføjer endnu en dansk koncert på deres “Servant Of The Road” verdens turné15.8.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VOLBEAT ’SERVANT OF THE ROAD WORLD TOUR 2022’ JYSKE BANK BOXEN 18. OKTOBER 2022 Bandet spiller en imponerede række af arena koncerter, der der tager bandet til 33 arenaer i Europa. Bandet spiller bl.a. Barclays Arena i Hamborg, Le Zenith i Paris og turnéen afsluttes i legendariske Wembley Arena. Volbeat slår atter rekorder i samlet antal billetter på én europæisk turné, den største turné i bandets historie og den største arena turné nogensinde for et dansk rockband! “Vi er meget glade for at kunne tilføje endnu en dansk koncert til vores “Servant Of The Road” turné. Det har været lidt af et puslespil at få det hele til at falde på plads. Det er næsten tre år siden vi spillede i Herning og generelt i DK, så den skal altså haven over nakken til oktober!” Udtaler frontmand Michael Poulsen. Volbeat’s sjette album “Seal The Deal & Let’s Boogie” rundede de 120.000 solgte albummer i juli måned og er til dato bandets mest populære her til lands med intet mindre end seks platinplader i ryggen.

JAILBREAK ER KLAR MED FULDT PROGRAM I FÆNGSLET I HORSENS DEN 13. AUGUST9.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

JAILBREAK er et nyt stort musikevent i Fængslet i Horsens i Jylland, som lørdag den 13. august åbner dørene for heavyrock-fans i alle aldre. Her kan publikum opleve energisk rock’n’roll og hård tråd fra intet mindre end seks internationale og tre danske bands på en spændende og stemningsfuld koncertdag: SABATON, ACCEPT, HAMMERFALL, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, JESPER BINZER & BAND, STEVE’N’SEAGULLS, KING BUFFALO, ELECTRIC GUITARS og SKULLCLUB.

Ocean Grove bringer deres genrefusionerende musik til DK når de giver koncert i Pumpehuset.3.8.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

OCEAN GROVE 27. OKTOBER 2022 PUMPEHUSET Ocean Grove bringer deres genrefusionerende musik til DK når de giver koncert i Pumpehuset. De australske ”oddballs” Ocean Grove laver en sammensmeltning af rock, metal, grunge, hip-hop og brit-pop. Det er blevet til en banebrydende lyd der beskrives som Oddworld Music™️. Den eklektiske trio udgav deres andet album ’Flip Phone Fantasy’ i 2020 til bred anmelderros og en 8. plads på den australske album chart. Udover global hæder fra diverse medier, såsom Kerrang!, for deres lovløse kreativitet og overlegne attitude, har albummet opnået næsten 20 millioner streams. Ocean Grove udgav tidligere på året singlerne ’Cali Sun’ og ’Silver Lining Lining’ som var en ledte hen til udgivelsen af deres tredje fuldlængde album ’Up In The Air Forever’. Albummet fik en anmeldelse på 4/5 i Kerrang!: ”It’s the best showcase of Ocean Grove’s quirks to date, and they’ve got all the right to be bullish about it when playing it feels so, so good.” Oplev Ocean Grove i P

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum