Luger

The Minds of 99 er første hovednavn på Heartland 2023

Del

Heartland offentliggør i dag et af Danmarks bedste livebands, The Minds of 99 som det første musikalske hovednavn til næste års festival. Samtidig er billetsalget netop åbnet til Heartland 2023, der finder sted fra torsdag den 8. juni til lørdag den 10. juni 2023 ved Egeskov Slot på Fyn.

Med dagens offentliggørelse af The Minds of 99 har Heartland taget hul på 2023-programmet, der som altid vil kombinere perspektivende live-samtaler og levende samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. The Minds of 99 spiller på Heartland 2023 fredag d. 9. juni.

“Vi er super glade for at løfte sløret for, at The Minds of 99 kommer til Heartland 2023. The Minds of 99 er kendt for at være et af Danmarks allerbedste livebands, og vi glæder os enormt meget til at byde dem velkommen tilbage til Egeskov.” siger Ulrik Ørum-Pedersen, direktør for Heartland.

Bandet besøgte også Heartland i 2019, og siden da har de spillet udsolgte koncerter og udgivet det ene hit efter det andet. Gæsterne kan se frem til at feste, danse og synge med på ny-klassikere som ‘Alle Skuffer Over Tid’, ‘Hurtige Hænder’ og ‘Stjerner På Himlen’, når The Minds of 99 indtager den store Greenfield scene ved Egeskov Slot næste sommer.

The Minds of 99

The Minds of 99 startede deres rejse i 2014, og fem-mandsbandet bestående af de Københavnske barndomsvenner er på bare otte år blevet Danmarks mest populære band. Både deres debut- og andet album er gået platin, mens deres tredje album er gået dobbelt platin. The Minds of 99 har modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler, og de har mere end 180 millioner streams på tværs af forskellige platforme. De har modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser, for bare at nævne nogle.

Om Heartland

Heartland er en kulturfestival, der præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: Music, Art, Talks og Food. Her kombineres live- samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen og finder sted i slotsparken ved Egeskov Slot på Fyn.

Heartland finder sted næste gang d. 8. – 10. juni 2023.

Køb billet og læs om billettyper og overnatningstilbud på www.heartlandfestival.dk

Kontakter

Morten Meldgaard // morten.meldgaard@heartlandfestival.dk // 61 79 74 11

Direktør: Ulrik Ørum-Petersen // ulrik@livenation.dk

Heartland på de sociale medier:

Facebook: www.facebook.com/heartlandfestivaldk
Instagram: @heartlandfestivaldk
Twitter: @heartlanddk
YouTube: Heartland Festival

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.7.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum