The Family Butchers Germany GmbH

The Family Butchers Germany GmbH (TFB) tilbagekalder produkter præventivt

Del

Versmold, 3. juni, 2021 – i forbindelse med de omfattende kvalitetskontroller er der ved enkelte pakninger af mærket Reinert Bärchen konstateret kvalitetsmangler. Det kan således ikke udelukkes, at der på grund af en maskindefekt er nået lave mængder af metalstøv ind i nogle produkter. Der er efter kontrol og vurdering ved uafhængige eksperter ikke fundet nogen sundhedsfare ved dette. Ikke desto mindre har TFB præventivt besluttet at tilbagekalde muligvis berørte produkter fra handlen i forbindelse med en offentlig tilbagekaldelse og at give forbrugere mulighed for refundering. Kunder kan returnere produkterne mod en refundering af købsprisen, også uden forevisning af kvitteringen, på deres indkøbssteder. Tilbagekaldelsen vedrører de følgende produkter:

Reinert Bärchen pølse:
Alle produkter med en dato for mindste holdbarhed før samt til og med den 5.7.2021

Reinert Bärchen Fjerkræpølse:

Alle produkter med en dato for mindste holdbarhed før samt til og med den 1.7.2021

Kontakter

impact Agentur für Kommunikation GmbH

Esther Ritthoff

Beim Alten Gaswerk 5

22761 Hamburg

Telefon: 040 4313023-3

E-mail: e.ritthoff@impact.ag

Billeder

Information om The Family Butchers Germany GmbH

The Family Butchers Germany GmbH

Versmold

The Family Butchers (TFB) er Tysklands andenstørste forarbejdningsvirksomhed inden for pølseprodukter med otte produktionsafdelinger, 2.400 medarbejdere og en årlig omsætning på 720 mio. Euro. Familievirksomheden sammenfatter både en årelang erfaring og kompetence som produktionsspecialist inden for varemærker og som varemærkeproducent for anerkendte mærker såsom Reinert Bärchen,
Reinert Sommerswurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz
og Reinert HerzensSACHE. Det innovative tankesæt ligger dybt forankret i virksomheden: Således har TFB med Reinert Bärchen-pølser med stor succes opfundet segmentet for pølseprodukter til børn og med Reinert HerzensSACHE markedsført det første mærke af pølser fra 100 % antibiotikafri opdræt på det tyske marked. Årligt produceres mere end 660 millioner selvbetjeningsprodukter, og her strækker porteføljen sig fra klassiske rå, skoldede og kogte pølseprodukter til kreationer med henblik på krydrede varianter og hybridprodukter til hylderne i selvbetjeningsbutikker men også til delikatesseafdelinger.

Følg pressemeddelelser fra The Family Butchers Germany GmbH

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.