Live Nation Denmark ApS

The Dead Daisies fejrer 10-års jubilæum med verdensturné, hvor de giver koncert i Pumpehuset 14. november 2023!

Del
Det amerikanske rockband The Dead Daisies markerer en milepæl, da de fejrer deres 10-års jubilæum som et banebrydende rockband i år. Bandet har gennem årene etableret sig som en stærk kraft inden for rockmusikken og har skabt en dedikeret fanskare over hele verden. The Dead Daisies blev dannet i 2013 og har siden da været synonym med kvalitetsrock og energiske live-optrædener. Bandet kombinerer elementer fra klassisk rock med moderne tendenser, hvilket har resulteret i en unik og genkendelig signaturlyd.

Bandets nuværende besætning består af en talentfuld gruppe af velrenommerede musikere, herunder bandets grundlægger, den alsidige guitarist og sanger David Lowy (Mink, Red Phoenix), den erfarne guitarist Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), den karismatiske sanger John Corabi (Mötley Crüe, Ratt), den dygtige trommeslager Brian Tichy (Billy Idol, Foreigner), og den talentfulde bassist Michael Devin (Lynch Mob, Jason Bonham's Led Zeppelin Experience).

Gennem de sidste 10 år har The Dead Daisies opnået betydelig succes både på scenen og i studiet. De har udgivet flere anmelderroste albums og har optrådt på nogle af verdens mest prestigefyldte musikfestivaler, herunder, Hellfest, Wacken Open Air, Download og Sweden Rock. Deres koncerter er kendt for deres energi, deres stærke musikalske præstationer og deres evne til at forbinde med publikum.

Som et band, der har eksisteret i 10 år, ser The Dead Daisies frem til at fortsætte med at levere ægte rock 'n' roll og at skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke. Gå ikke glip af deres koncert i Pumpehuset 14. november!

 

Billetpriser: 280 kr. + gebyr

Billetsalget starter tirsdag kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Albumaktuelle Demob Happy spiller i Pumpehuset fredag 22. september16.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Demob Happy blev dannet i 2008 i Newcastle og består af Matthew Marcantonio (bassist, forsanger) Adam Godfrey (guitar, vokal) og Tom Armstrong (trommeslager, vokal). Bandet har cementeret en plads som et af de mest lovende rockbands i Storbritannien med over 35 millioner streams til dato. Demob Happy kombinerer catchy melodier med intense guitar-riffs og kraftfulde vokaler i deres musik. Desuden er de kendt for deres energiske og dynamiske liveoptrædener.

Den amerikanske soul-sensation, Thee Sacred Souls, er klar til at fortrylle publikum med deres unikke lyd 22. oktober 2023 i Pumpehuset15.5.2023 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Thee Sacred Souls blev dannet i 2019 af Alex Garcia (trommer), Sal Samano (bas) og Josh Lane (vokal) i San Diego. Bandet hylder den autentiske soul-sound fra fortiden og har allerede vundet stor anerkendelse for deres talentfulde musikalske evner og tilgang til genren. Ved at smelte soul, r’n’b og gospel sammen, formår de at fange lytterne og transportere dem tilbage til en æra, hvor musikken var drevet af passion og følelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum