The Art Fair Kunst for alle 2021 Lokomotivværkstedet Cph

Del

Velkommen til den årlige messe med stor kunstnerisk diversitet

Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2021” i Lokomotivværkstedet er 150 kunstnere og en række gallerier klar til tre intense dage fra fredag 1. oktober til søndag 3. oktober.

Messens navn: ”The Art Fair Kunst for alle” skal tages helt bogstaveligt. Her er nemlig både kunst af kendte galleriers nøje udvalgte, etablerede kunstnere og en stor mængde selvstændige, professionelle kunstnere samt det, man kan kalde vækstlaget i dansk kunstliv, forstået som de nye, upcoming talenter.

Det giver de besøgende en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med bredden i dansk kunst. Man kan orientere sig i galleriers præsentationer af de kunstnere, de synes er bedst, og man kan omvendt også møde den udøvende kunstner selv eller se hvad der rører sig blandt helt nye kunstnere.

Messens gæster kan finde mange stilarter, prisklasser, og materialer. Hovedvægten ligger på billedkunst, men også skulptur, keramik, glaskunst og fotokunst er repræsenteret.

Arrangør Charlotte Jensen lægger vægt på, hvert år at kunne vise nye kunstnere på messen.

Som noget nyt vil der i år være et Upcoming Area, hvor unge, uprøvede kunstnere får stillet en stand til rådighed og hermed får chancen for at vise deres kunst til en større offentlighed. Hensigten er at skabe et møde mellem publikum og kunstens spændende vækstlag.

Desuden er skaren af etablerede gallerier, Galleri Oxholm, Galleri Rasmus, Galerie Knud Grothe, GalleriV58 i år udvidet med Galleri Bruno Dahl og Galleri A.

Rigtig mange køber kunst til både virksomheder og egne hjem på disse messer og netop fordi udvalget er så mangfoldigt er der mulighed for at alle kan finde præcis det, de synes er interessant kunst. Smukke værker, provokerende værker, tankevækkende, nyskabende eller humoristiske værker…

Der er mulighed for at få sit portræt med hjem! Kunstnerveteranen Jeff Ibbo vil tegne portrætter for kun 100 kr. og den erfarne kunstner Grethe Tranberg hjælper under hele messen malelystne børn i gang på børnestanden.

Kunstnerne og galleristerne står klar alle tre dage til en snak med de besøgende i de spændende rå haller i Lokomotivværkstedets ca. 9.000 m2, skråt over for Fisketorvet.

Der er mulighed for betalingsparkering ved Lokomotivværkstedet.

Seks gange i timen i hele messens åbningstid er der shuttlebus fra Dybbølsbro Station til Lokomotivværkstedet. Opsamlingssted ved Dybbølsbro station fremgår af vores hjemmeside www.kunstforalle.dk.

Fakta om kunstmessen:

Kunstmessen ”The Art Fair Kunst for alle” har fundet sted 19 år i træk i Aarhus, 12 år i København og 3 gange i Aalborg.

Titel:The Art Fair Kunst for alle 2021 Lokomotivværkstedet Cph.

Arrangør:The Art Fair Kunst for alle - www.kunstforalle.dk

Kontakt:Charlotte Jensen, mobil 2282 1212 eller info@kunstforalle.dk

Sted: Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A - 2450 København SV - www.lvcph.dk

 

Åbningstider:                    

Fredag  1. oktober 2021, kl. 15.00 - 20.00

Lørdag 2. oktober 2021, kl. 10.00 - 18.00

Søndag 3. oktober 2021, kl. 10.00 - 17.00

Kulturborgmester Franciska Rosenkilde holder åbningstalen fredag den 1.oktober kl. 16.

Entré: Kr. 75,- Børn u. 16 år gratis adgang.

Billeder

Download
Download
Charlotte Jensen
Charlotte Jensen
Download
Kunstner Anette Tjærby
Kunstner Anette Tjærby
Download
Kunstner Mette Nørregaard
Kunstner Mette Nørregaard
Download
Kunstner Pernille Koch
Kunstner Pernille Koch
Download
Kunstner Rasa Dzimidaviciute Olesen
Kunstner Rasa Dzimidaviciute Olesen
Download
Kunstner Sidsel Brix
Kunstner Sidsel Brix
Download
Kunstner Sidsel Brix Diana Blüthgen
Kunstner Sidsel Brix Diana Blüthgen
Download

Information om kunst for alle

kunst for alle
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

http://www.kunstforalle.dk

Følg pressemeddelelser fra kunst for alle

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra kunst for alle

Kunstmessen The Art Fair kunst for alle 2020 Lokomotivværkstedet Cph. den 2. -4. oktober25.9.2020 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

”The Art Fair Kunst for alle” i trygge rammer i Lokomotivværkstedet Lokomotivværkstedets mange kvadratmeter gør det muligt at afholde messen ”The Art Fair Kunst for alle” midt i en corona-tid. Velkommen til det årlige fyrværkeri af kvalitetskunst for enhver smag. Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2020” i Lokomotivværkstedet, er 150 kunstnere og en del gallerier klar til tre intense dage fra fredag 2. oktober til søndag 4. oktober. Efter alle kunstens regler er der taget højde for, at alle, både besøgende og kunstnere, passer på hinanden og holder afstand. Blandt andet bliver der én indgang og én anden udgang, og der vil være hele tiden være vagter til stede rundt om på messen. ”Som arrangør er jeg i konstant kontakt med diverse myndigheder og Covid-19-hotline, så alle regler bliver overholdt, og alle kan føle sig trygge ved at besøge messen,” siger den erfarne arrangør Charlotte Jensen, der med denne i alt har ført 32 af de store messer ud i livet. Hun tilføjer

Kunstmessen Kunst for alle 2019 Lokomotivværkstedet26.9.2019 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Kunstmessen "Kunst for alle" fejrer 10 år i København ”Kunst for alle” har i år ti års jubilæum i hovedstaden. Derudover er det kunstmesse nr. 30 på landsplan. Velkommen til et festfyrværkeri af kvalitetskunst for enhver smag og tjek en ægte Dalí ud. Når dørene slås op til ”Kunst for Alle” 2019 i Lokomotivværkstedet, er 150 kunstnere klar til tre intense dage fra fredag 4. oktober til søndag 6. oktober. Og i år er der masser at fejre. Det er tiende år, at ”Kunst for alle” løber ad stablen i København. Og arrangør Charlotte Jensen kan også bryste sig af, at kunstmessen er nummer 30 i rækken på landsplan. Af de alsidige kunstnere fra hele landet, der både er professionelle, etablerede og nye talenter, deltager 40 for første gang. Charlotte Jensen lægger vægt på, at hun hvert år kan vise helt nye kunstnere på messen. Hun har valgt denne gang at udvide skaren af deltagende gallerier. Galleri Oxholm, Gallerie Rasmus og Galleri Pulsart slutter sig til Galleri Juel Verland Art og Galleri Kbh