Textservice har bygget en sund forretning på sprogydelser

Del

Textservice er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i diverse sprogydelser. Deres primære fokus er korrekturlæsning, transskribering og oversættelse, men de arbejder også med tekstforfatning.

Med udgangspunkt i disse ydelser, er det lykkedes virksomheden, der holder til i Hejls, at skabe en sund forretning.

Textservice er en ung virksomhed, der har eksisteret siden 2020, men allerede nu tæller deres kundeliste både store som små virksomheder, offentlige institutioner, kommuner, regioner samt staten.

Transskribering

En af de sprogydelser, der arbejdes med hos Textservice, er transskribering. De varetager stort set alle opgaver inden for dette fagområde, hvorfor de kan være behjælpelige med transskribering af de fleste lyd- og videooptagelser.

Da de varetager mange typer transskribering, er der selvfølgelig forskel på opgaverne. Deres kompetencer rækker dog til alt fra transskription af interview til videomøder.

De udmærker sig i forhold til deres konkurrenter ved at tilbyde deres kunder tilpassede udskrifter og konkurrencedygtige priser. Derudover garanterer de også både hurtig levering og sikker behandling af alle data.

Oversættelse

Hos Textservice arbejder de også med oversættelse. De leverer i dag professionelle oversættelser til både virksomheder og offentlige institutioner.

Alle deres oversættere er faguddannede med modersmål på målsproget. Derfor garanterer de, at der leveres modersmålsoversættelse samt kulturelt tilpassede oversættelser.

Deres oversættelsesopgaver spænder meget bredt, da de både udfører oversættelse af enkelte tekster, men også af større sprogløsninger og projekter, der kræver et længerevarende samarbejde mellem Textservice og kunden.

I skrivende stund tilbyder Textservice oversættelse mellem dansk og de tre følgende sprog; engelsk, tysk og spansk. De tilbyder naturligvis både oversættelse til og fra dansk.

Korrekturlæsning

Et af de klare kerneområder hos Textservice er korrekturlæsning. De er nemlig eksperter i at skabe gode tekster, og har siden deres etablering løftet sproget på 10.000-vis af sider.

Når de arbejder med korrekturlæsning, gås der ikke på kompromis med kvaliteten. Det er en mærkesag for Textservice, hvilket også er gældende for både korte leveringstider, punktlighed og ærlighed.

Derudover forsikrer de om, at al korrekturlæsning bliver udført af professionelle korrekturlæsere, der har en akademisk baggrund. Desuden tilbyder de at hjælpe med korrekturlæsning af alle typer tekster, herunder både rapporter, artikler, e-bøger, whitepapers m.m.

Råder over flere faguddannede sprogeksperter

Vælger du Textservice, er det ikke hvem som helst, der kommer til at varetage din opgave. Deres team består nemlig af en lang række faguddannede sprogeksperter, hvilket dækker over både professionelle cand.mag.er, translatører og korrespondenter.

Derfor er du sikker på, at du får leveret et stykke arbejde, der bryster sig af høj kvalitet. Men du er også sikker på, at det er lavet af en ekspert, der sætter en ære i at levere til tiden og overholde alle aftaler.

Nøgleord

Kontakter

Firmanavn: Textservice
Navn: Jan Boysen Billund
E-mailadresse: jan@textservice.dk

Billeder

Information om Effecto

Effecto