Region Hovedstaden

Teststed flytter til Fælledparken – og udvider

Del

Region Hovedstaden har fået endnu et nyt og stort sted til hurtigtest. Det placeres i et stort telt i Fælledparken, der står mellem Rigshospitalet og det gamle Posthus ved Trianglen. Tekststedet erstatter det, som lå bagved Parken.

Nu kan borgere over 12 år blive hurtigtestet I Fælledparken. Som i regionens andre hurtigtest-steder er det test med den korte podepen. Det er gratis, og man skal ikke bestille tid. Svaret får man elektronisk på en SMS eller mail. Og man kan altid se sit coronapas på sundhed.dk.

Det store testcenter erstatter det hurtigteststed, der siden midten af februar har ligget bag ved selve Parken. Det sker dels fordi, det område nu skal bruges til forberedelse op til EM i fodbold, og fordi regionen forudser, at der i den kommende tid bliver brug for langt større testkapacitet for københavnerne.

Klar til genåbning
"Vi er rigtig mange, der har glædet os vildt længe til en hverdag med skolekammerater, en tur til frisøren - og alt det andet, som kommer med genåbningsfaserne. Derfor er det også vigtigt, at vi kan blive testet hurtigt og nemt, så vi er klar til at vise en negativ coronatest," siger regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S), der også glæder sig over, at der nu gøres plads til fodbold.

Det er virksomheden Copenhagen Medical A/S, der driver de fleste af hurtigteststederne for Region Hovedstaden – også dette nye sted i Fælledparken.

"Vi går ydmygt til opgaven og vil gøre alt for at leve op til den tillid Region Hovedstaden viser os. Et fremragende samarbejde med både region, Københavns Kommune og DBU har gjort, at vi på så kort tid, har fået sat så stort et teststed op helt centralt i København. Vi glæder os til at byde borgerne velkomne og gøre det let og tilgængeligt at blive testet, så vi kan bidrage til genåbningen af Danmark," siger Jeppe Handwerk, administrerende direktør for Copenhagen Medical.

Torsdag aften lukkede testcenteret bag Parken, og fremadrettet er det nye sted i Fælledparken, der tager imod borgere til hurtigtest.

Find teststed:

Du finder teststedet langs med Blegdamsvej. Der er indgang i enden fra Rigshospitalet og Trianglen. Parkering sker på Øster Allé.

Åbningstid: alle dage kl. 08-20.

Pressekontakt:

Region Hovedstaden: presse@regionh.dk

Copenhagen Medical A/S. Presseansvarlig Trine Baadsgaard, m: 20676345

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Lokal vaccinationsindsats på vej i Frederikssund Kommune9.4.2021 15:11:57 CEST | Pressemeddelelse

Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden planlægger sammen med praktiserende læger en forstærket vaccinationsindsats, der i første omgang kommer til at bestå af en fremskudt vaccination i Frederikssundhallen den 15. april, hvor op imod 150 af de ældste og mest sårbare borgere i målgruppe 2, 3 og 7 bliver vaccineret. Derudover kommer flere af kommunens praktiserende læger til at vaccinere i deres klinik i næste uge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum