Aabenraa Kommune

Testenheder til Løjt: 2.000 borgere kan testes uden tidsbestilling over to dage

Del

Aabenraa Kommune modtager efter samarbejde med Region Syddanmark og Ambulance Syd to mobile testenheder 1.-2. marts – mandag og tirsdag – ved Løjt Hallen. Borgere kan blive testet via en PCR-test uden forudgående tidsbestilling.

Udviklingen i antallet af smittede med COVID-19 i og omkring Løjt er faldende efter et smitteudbrud. Men for at sikre sig, at der ikke er uopdagede smittebobler, vil det både mandag og tirsdag i tidsrummet fra klokken 9-17 være muligt for borgere at lade sig teste ved Løjt Hallen.

- Selvom vi er tilfredse med det faldende smittetal, så vil vi gerne gøre vores for at sikre, at smitten er inddæmmet mest muligt. Derfor har vi aftalt med Region Syddanmark og Ambulance Syd, at der sendes to mobile testenheder til Løjt mandag og tirsdag, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Jeg vil derfor gerne opfordre borgerne til at benytte sig af muligheden for at kunne få foretaget en test uden tidsbestilling. Testkapaciteten er på 1.000 personer om dagen, så flest mulige kan lade sig teste.

Borgere, der ønsker at lade sig PCR-teste, skal blot møde op og følge anvisningerne ved Løjt Hallen – Løjt Skolegade 17 – hvor der indenfor vil være klargjort til test af alle på fem år eller derover. Det eneste, man skal huske, er sit sygesikringsbevis, bære mundbind samt at møde op i tidsrummet mellem klokken 9-17 mandag og tirsdag.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum