Region Midtjylland

Testcenter Aarhus flytter sammen med Vaccinationscenter Aarhus Ø

Del
1. februar 2023 flytter Testcenter Aarhus fra Aarhus Universitetshospital til . Hveensgade 4 ved Aarhus Ø

Sundhedsstyrelsen anbefaler i dag kun test for covid-19, hvis man har øget risiko for et alvorligt forløb med covid-19 og får symptomer på en luftvejsinfektion.

Derfor har Testcenter Aarhus ikke brug for så meget plads og flytter fra Tyge Søndergaards Vej ved Aarhus Universitetshospital til en pavillonbygning ved Vaccinationscenter Aarhus Ø på Hveensgade 4 i Aarhus C.

Sidste dag med test for covid-19 ved AUH er tirsdag 31. januar, og første dag med test på Hveensgade 4 er onsdag 1. februar.

Tidsbestilling til test for covid-19 foregår uændret via www.coronaprover.dk

Kontakter

Oversygeplejerske Anne-Mette Espensen, anneespe@rm.dk, tlf. 4046 5502.

Links

Information om Region Midtjylland

Region Midtjylland
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg

7841 0000http://www.RegionMidtjylland.dk

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum