Haderslev Kommune

Temaaften om "Uddannelsesbyen Haderslev"

Del

Haderslev Byråd har vedtaget en ny politik, der skal gøre det endnu mere attraktivt for unge at tage en uddannelse i Haderslev. I den anledning inviterer styregruppen for uddannelsespolitikken til en temaaften tirsdag den 26. april 2016. Alle er velkomne.

"Det er vigtigt, at vi som uddannelsesby har studiemiljøer og tilbud til unge, som gør det attraktivt at tage en uddannelse og senere i livet et job i Haderslev. Det skal denne politik være med til at understøtte, hvilket kræver en fælles indsats på tværs af uddannelser, erhvervsliv, foreningsliv og kommunen. Derfor inviterer vi til en temaaften, hvor vi kan drøfte mulighederne for at løse opgaven sammen", siger Karl Erik Olesen, der er medlem af Haderslev Byråd og formand for den styregruppe, der har arbejdet med politikken.

Temaaftenen foregår tirsdag den 26. april klokken 19-21 på Hotel Harmonien.

I løbet af aftenen vil deltagerne have mulighed for at komme med idéer og forslag til, hvordan byrådet kan arbejde videre for at fremme antallet af uddannelser i Haderslev, og hvordan der konkret kan arbejdes videre med indsatser fra uddannelsespolitikken.

Fra styregruppen vil blandt andre byrådsmedlemmerne Karl Erik Olesen, Henrik Rønnow og Kjeld Thrane deltage samt erhvervsdirektør Gert Helenius. De vil hver især kort give deres bud på, hvordan vi kommer videre med Haderslev som uddannelsesby.

Tilmelding senest 19. april til udviklingskonsulent Søren Bækgaard Nielsen på sbni@haderslev.dk.Kontaktinformation:

Formand for styregruppen for uddannelsespolitikken, Karl Erik Olesen, 21 21 63 80

Udviklingskonsulent i Haderslev Kommune, Søren Bækgaard Nielsen, 74 34 10 33

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum