Telmore

Telmore: Største rebranding i nyere tid

Del

Telmore har gennem de seneste 18 år vokset sig til landets tredjestørste private mobilselskab med flere end 700.000 kunder. I foråret blev Plenti en del af Telmore, og nu er det tid til at relancere det samlede selskab. Derfor skyder selskabet nu en omfattende re-branding i gang.

Da Telmore blev stiftet i år 2000, fik selskabet hurtigt ry for at være det smarte valg med konkurrencedygtige priser og udtalt grad af selvbetjening. Det fandt kunderne hurtigt ud af, og siden stiftelsen har selskabet fortsat den positive udvikling. Men konkurrencen er hård, og jævnligt har konkurrenterne forsøgt at tage samme position. Skal man klare sig i et omskifteligt marked, er det nødvendigt med nytænkning.

Derfor lancerer Telmore nu den største rebranding i nyere tid. Bredere målgruppe, nye farver og stærkere fokus på at levere den bedste samlede pakke på markedet skal fastholde selskabets image, styrke og kendskab og dermed appellere til en endnu bredere kundebase end hidtil.

”Vi relancerer nu Telmore som ”det smarte valg for kunden” – en position, som Telmore udspringer af, da vi blev etableret i branchen i år 2000. Her var Telmore et modtræk til de store etablerede mobilselskaber, da vi var det første online-mobilselskab. Vi er nu klar til igen at indtage positionen som det smarte valg i mobilbranchen, da vi er førende på en lang række af de afgørende faktorer for kundernes valg af mobilselskab. Vi har nemlig både den bedste kundeservice, topunderholdning og landets stærkeste mobilnetværk i ryggen, ” siger direktør i Telmore, Jens Grønlund.

Fokus på kundens behov
Foruden god kundeservice og et produkt, som virker, er konkurrencedygtige priser fortsat et af de parametre, kunderne lægger vægt på. Derfor er det afgørende at kunne levere den bedste samlede pakke til de kræsne kunder.

Derfor lancerer Telmore aldrig et produkt eller en service uden at være sikker på, at det er noget, kunderne efterspørger, samt at prisen er den rigtige.

”I alt, hvad vi gør, er det kundens behov, som er vores primære fokus. Ellers ville vi ikke kunne overleve. Vi leverer den bedste samlede pakke, hvor data og telefoni indgår, og som også tilbyder adgang til ubegrænset underholdning for hele familien. Vi har desuden bevis for, at vi har Danmarks bedste kundeservice, og vi giver kunderne adgang til landet bedste netværk. Alt sammen til en konkurrencedygtig pris, ” siger Jens Grønlund.

Telmores rebranding bliver lanceret 14. juni.

Nøgleord

Billeder

Information om Telmore

Telmore
TelmoreFølg pressemeddelelser fra Telmore

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telmore

TELMORE: Tag TV 2 Play og HBO Nordic med på ferie i EU9.3.2018 10:00:00 CETPressemeddelelse

Fra 1. april kan TELMORE Play-kunder tage alle underholdningstjenester med sig i hele EU. Foruden digitalt læsestof og musikindhold bliver det fra den dato også muligt at tage tv- og filmstreamingtjenesterne med sig på mobilen. Der er godt nyt til TELMOREs mange kunder, der har en underholdningspakke. Nye EU-regler sætter 1. april al indhold frit på tværs af de europæiske landegrænser, og det betyder, at TELMOREs Play-kunder fra den dato kan streame indhold fra HBO Nordic, TV 2 Play, CMORE og Min Bio, når de krydser den danske grænse og rejser til et andet EU-land. Skulle man kede sig på sin rejse, så er der altså meget snart rig mulighed for hele familien til at fordrive tiden med bl.a. Badehotellet, Cirkeline, Rasmus Klump, en god blockbuster som Avatar eller lignende. Og det er noget, man har set frem til at kunne give sine kunder: "Det har stået højt på vores ønskeseddel længe, men fordi en del indhold bliver blokeret, så snart man forlader Danmark, har det hidtil ikke være muligt

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum