Telia Danmark

Telia: De 10 mest populære mobiler i november + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del

Apple og Samsung sidder hver på fem pladser i denne måneds top 10 over de mest populære telefoner. Apples flagskib iPhone 13 står stærkest med de to øverste placeringer, ligesom Apples telefoner traditionen tro er de mest populære at aflevere til genbrug hos Telia Recycle.

Apple dominerer, men Samsung er i denne måned rigtig godt med på Telias liste over november måneds mest populære mobiler. Der er fem pladser på top 10 listen til hver af de to mobilproducenter. 

Førstepladsen indtages af iPhone 13 imens Pro-modellen af samme telefon ligger nummer to. Samsungs Galaxy S21 ligger nummer tre. 

Apple iPhone 13 Pro Max ligger på fjerdepladsen imens nummer fem og seks tilhører Samsung med hhv. A02s samt S21 Ultra. 

Apple og Samsung deler pladserne på resten af listen. Apples iPhone 12 og iPhone 13 mini ligger nummer syv og otte. Og Samsungs Galaxy S20 FE samt A52s udgør rosinerne i pølseenden som nummer ni og ti. 

I Telia Recycle regi står der traditionen tro Apple over det hele. Den mest populære telefon at aflevere til genbrug af iPhone X efterfuldt af iPhone 11. Apple iPhone XR, 11 Pro og 7 er med som nummer tre, fire og fem på listen. 

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr. 

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside

Kontakter

Billeder

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum