Telia Danmark

Telia: De 10 mest populære mobiler i januar + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del
Samsung Galaxy S22 har indtaget førstepladsen i januar måneds top 10 liste over de mest populære mobiler hos Telia. Traditionen tro dominerer Apple de tre næste placeringer. Hos Telia Recycle er modellerne Apple iPhone 11 og Apple iPhone XR de mest populære mobiler at aflevere til genbrug.

Samsung ligger i spidsen for første gang siden sommeren 2022 med modellen Samsung Galaxy S22 5G. Det er dog ikke den eneste Samsung model i den forgangne måned som har fået en plads på listen. Modellen Samsung Galaxy S22 Ultra 5G har også fundet sig til rette på en sjetteplads. Apple ligger på de næste tre pladser med Apple iPhone 13 5G i toppen, og har indtaget de fleste pladser i januar måneds oversigt over de mest populære mobiler hos Telia. Xiaomi har gjort sit indpas på top 10 listen med modellen Xiaomi Redmi 10 5G på en syvendeplads. 

Den fulde liste ser således ud: 

 1. Samsung Galaxy S22 5G
 2. Apple iPhone 13 5G
 3. Apple iPhone 14 Pro 5G
 4. Apple iPhone 14 Pro Max 5G
 5. Apple iPhone 14 5G
 6. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
 7. Xiaomi Redmi 10 5G
 8. Apple iPhone 14 Plus 5G
 9. Apple iPhone SE (3rd Gen) 5G
 10. Apple iPhone 12 5G

I Telia Recycle regi er Apple iPhone 11 64GB den model, som flest har afleveret til genbrug. Den fulde top 5 ser således ud: 

 1. Apple iPhone 11 64GB
 2. Apple iPhone XR 64GB
 3. Samsung Galaxy S21 5G 128GB
 4. Apple iPhone X 64GB
 5. Apple iPhone 11 128GB

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr. 

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum