Sparta Atletik og Motion

Telenor Copenhagen Marathon er en succesfuld digital udviklingsplatform

Del

Målsætning er at være verdens mest digitale maraton. I år har fokus været på den personlige maratonoplevelse, og derfor blev første version af 'Din personlige maraton-app' introduceret, og der blev lavet en flot, personlig finisher-video til alle deltagerne, som kan deles på løbernes egne digitale profiler.

Telenor Copenhagen Marathon har igennem de seneste år markeret sig som verdens mest digitale maraton. Det betyder, at der hvert år udvikles nye digitale tiltag, som skal gøre oplevelsen endnu bedre for både løbere og tilskuere. I år betød det blandt andet, at hver løber fik sig egen personlige finisher-video, og første version af 'Din personlige maraton-app' blev introduceret. De nye tiltag betød stor tilgang i den digitale aktivitet på alle eventens platforme, og eksempelvis betød det en fremgang på mere end 40% i antallet af aktive app brugere på dagen. 

"Vores samarbejde med Telenor har gennem de seneste fire år flyttet vores digitale platforme, og vi er lykkedes med at gøre maratonfesten bedre og mere tilgængelig for både deltagerne og de mange tilskuere og pårørende, der følger løbet. I år har vi gennem at tilbyde nye digitale services gjort maratonoplevelsen mere personlig for den enkelte deltager, og det er lykkedes. Med tæt på 50.000 aktive app brugere på dagen og 42.000 download af den personlige finisher-video har vi haft en generel stor stigning i den digitale aktivitet omkring eventen" siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta, der arrangerer Telenor Copenhagen Marathon. 

Hos løbets hovedsponsor Telenor er man også begejstrede for de digitale tiltag, og den interesse der har været for dem. 

"I Telenor arbejder vi for at skabe bedre kundeoplevelser og digitale sammenhænge for vores kunder. Vi har sammen med Sparta skabt verdens mest digitale maraton ved konstant at udfordre hinanden på, hvordan vi via teknologien kan skabe de bedst tænkelige oplevelser for både løbere og tilskuere før, under og efter løbet. Tallene fra løbsdagen viser, at der har været stor interesse omkring de digitale tiltag, vi har udviklet sammen, og det er vi selvfølgelig ret stolte af," siger Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor.


Stor stigning i den digitale performance ved Telenor Copenhagen Marathon 2019

På alle digitale parametre har der i 2019 været rekordstor aktivitet. Her følger en oversigt over den digitale perfromancen for Telenor Copenhagen Marathon den 19.maj (tallene dækker udelukkende trafikken på løbsdagen)

  • 47.500 aktive app brugere med en gennemsnitlig brugertid på 30 minutter
  • 100.000 brugere på copenhagenmarathon.dk
  • 75.000 brugere på eventens live resultatsider
  • 35.000 brugere på map.copenhagenmarathon.dk (interaktiv rutekort til trafikinfo)
  • 22.500.000 resultat request 
  • 106.000 live billeder taget på dagen, som er blevet vist over 2.500.000 gange
  • 200.000 afspilninger af eventens livestreaming (LiveTV)
  • Mere end 250.000 online brugere på løbsdagen

Hovedsponsor

Telenor

Partnere

Wonderful Copenhagen

Københavns Kommune

Frederiksberg Kommune

Sport Event Denmark

Dansk Atletik Forbund

Kontakter

Billeder

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum