Aabenraa Kommune

Teknologisk Instituts gennemgang af Fjordskolen giver ikke anledning til yderligere nedlukning af lokaler

Del

Søndag 3. oktober gennemførte Teknologisk Institut en grundig gennemgang af lokalerne på Fjordskolen. Gennemgangen giver ikke anledning til at lukke flere lokaler, og Teknologisk Institut anbefaler, at handleplanen for indeklimaet på Fjordskolen fortsat følges.

En gennemgang af Teknologisk Institut bekræfter, at der ikke skal lukkes yderligere lokaler på Fjordskolen. Gennemgangen blev foretaget i samtlige lokaler på Fjordskolen, hvor der blev undersøgt for lugtgener.

Under gennemgangen fandt Teknologisk Institut ikke anledning til at ændre på den handleplan, der allerede findes for håndteringen af indeklimaet på Fjordskolen. Teknologisk Institut fandt i gennemgangen enkelte mindre uhensigtsmæssigheder, som kan udbedres i den nærmeste fremtid. Teknologisk Institut eftersender et notat for, hvordan disse kan udbedres, lige som de i morgen, mandag 4. oktober, følger op på enkelte lokaler for at undersøge en justering af ventilationsanlægget.

Teknologisk Institut vil allerede tirsdag 5. oktober deltage i et møde, hvor også Arbejdsmedicinsk Klinik deltager, hvor Fjordskolens medarbejdere kan få mulighed for at stille spørgsmål. Der arbejdes også med at planlægge et forældremøde, hvor Teknologisk Institut også deltager.

- Vi følger fortsat den handleplan, som både Teknologisk Institut og Arbejdsmedicinsk Klinik har bakket op om. Dertil afvikler Fjordskolen nu møder for både medarbejdere og forældre, som kan få mulighed for at stille spørgsmål til det fagpersonale, der har været med til at lave undersøgelserne, siger direktør for Børn og Kultur i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen.

Det er allerede konstateret, at der ikke er skimmelsvamp i lokalerne, lige som overlæge på Arbejdsmedicinsk Klinik, Gert Frank Thomsen, har bekræftet, at der ikke er risiko for sundhedsfaglig skade ved at være i bygningerne.

Kontakter

Direktør for Børn og Kultur Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Skoleleder Fjordskolen, Jens Boddum, tlf.: 73 76 67 24; e-mail: jgb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum