Teknologisk Institut

Teknologisk Institut rykker op blandt ingeniørerne

Del

Teknologisk Institut er i top ti blandt Danmarks 111 største ingeniør-arbejdspladser

Teknologisk Institut er rykket op i top ti blandt Danmarks attraktive ingeniør-arbejdspladser. Det viser Ingeniørens årlige profilanalyse, hvor Teknologisk Institut i år er rykket op fra en plads som nummer 13 til en 9. plads. Ingeniørens profilanalyse undersøger hvert år landets 111 største ingeniørvirksomheder og kårer det bedste image ud fra en række parametre som fx karrieremuligheder, faglig udvikling, kendskab og virksomhedskultur.

- Vi er selvfølgelig glade for resultatet! I al ubeskedenhed mener vi faktisk også, at vi skaber gode rammer for vores medarbejdere. Men endnu vigtigere, så er resultatet et godt parameter for, at vi fortsat kan tiltrække Danmarks bedste ingeniører og andre faglige medarbejdere. Det er nemlig altafgørende for, at vi kan skabe de bedste og mest innovative resultater for vores kunder og med vores samarbejdspartnere, siger adm. dir. Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut.

Cirka 7.000 erhvervsaktive ingeniører har deltaget i undersøgelsen, og de fremhæver især Teknologisk Institut som teknologifokuseret, innovativt, kvalitetsbevidst, troværdigt, kvalitetsbevidst og værdiskabende.

- Det ligger i vores DNA, at vores forskning og udviklingsarbejde skal komme vores kunder – erhvervslivet – direkte og konkret til gavn, og det tror jeg kan være en motivationsfaktor i sig selv. Vores medarbejdere kan meget konkret se, at deres arbejde skaber resultater, fremhæver Søren Stjernqvist.

Medarbejderne er de bedste ambassadører
I undersøgelsen scorer Teknologisk Institut også højt på medarbejdernes muligheder for balance mellem familie- og arbejdsliv, mulighed for faglig udvikling samt indflydelse og selvstændighed på eget arbejdsliv. Det glæder personalechef Annemarie Søgaard.

- Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste talerør ift. vores brand, og derfor lægger vi hovedparten af vores employer branding fokus på at støtte og klæde medarbejderne på til at kunne udføre deres arbejde bedst muligt. Udover at medarbejderne her fagligt er blandt de dygtigste, så er de glade og motiverede, hvilket vi løbende måler på. Dermed er medarbejderne også gode ambassadører, når vi skal tiltrække nye kolleger, siger Annemarie Søgaard.

Nøgleord

Kontakter

Adm. direktør Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut, mobil: 7220 2001, mail: st@teknologisk.dk og personalechef Annemarie Søgaard, Teknologisk Institut, mobil 7220 2070, mail: aks@teknologisk.dk

Billeder

Links

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S, Teknologisk Institut AB Sverige og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Fotos i dette nyhedsrum: ©Teknologisk Institut. Brug af fotos tilladt ved konkret omtale af Teknologisk Institut og med kreditering. I tvivlstilfælde kontakt venligst Kommunikationsafdelingen.

 

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum