Teknologi og innovation som våben i kampen mod sult

Del

821 millioner mennesker ved ikke, hvor deres næste måltid mad skal komme fra. Men verden har sat et ambitiøst mål om at udrydde sult inden 2030. Teknologi og innovation er helt afgørende for at nå det mål.

For at sætte fokus på det vigtige tema, lancerer udviklingsminister Ulla Tørnæs og FN’s World Food Programmes (WFP) Direktør for Innovation Robert Opp udstillingen Technology, Innovation and the End of Hunger tirsdag den 23. april 2019 kl. 15:00 i FN Byen. Det sker med en diskussion om teknologi og innovation i humanitære operationer. 

Lanceringen og udstillingen er en del af eventserien Techvelopment Spring, der sætter fokus på digital teknologi som forandringskraft i udviklingssamarbejdet.

FN’s Fødevareprogram (WFP), verdens største humanitære organisation, der bekæmper sult i verden, arbejder uafbrudt på at finde nye og mere effektive måder at sikre, at ingen går sultne i seng. Om det er brug af droner eller mobiltelefoner til at samle data fra ufremkommelige områder, kontantoverførsler med elektroniske betalingskort eller iris scanning som betalingsmiddel eller app’en ShareTheMeal. Danmark er en af WFP’s vigtigste allierede i arbejdet for en verden uden sult og støtter via sit kernebidrag udviklingen og implementering af nye og innovative løsninger.  

*Arrangementet vil foregå på engelsk*

Tilmelding via dette link: https://www.eventbrite.com/e/technology-innovation-and-the-end-of-hunger-tickets-60128562148

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om WFP - FN’s World Food Programme

WFP - FN’s World Food ProgrammeFN’s World Food Programme – redder liv under katastrofer og forandrer liv for millioner af mennesker gennem bæredygtig udvikling. WFP arbejder i mere end 80 lande i verden, giver fødevareassistance til mennesker fanget i konflikter og katastrofeområder og skaber grundlaget for en bedre fremtid.

Danmark er blandt WFP’s vigtigste donorer af fleksible bidrag. Disse bidrag gør det muligt for WFP at reagere hurtigt og effektivt, når katastrofer indtræffer, finansiere forsømte kriser og dermed sikre, at hjælpen når dem, der har mest brug for den.

Følg os på Twitter WFP_DK & @WFP_Media

For information om WFP på dansk, besøg vores hjemmeside: da.wfp.org

Følg pressemeddelelser fra WFP - FN’s World Food Programme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WFP - FN’s World Food Programme

WFP CHEF LOVER STØTTE TIL LIBANON OG DETS FOLK I KØLVANDET PÅ ADSKILLIGE KRISER12.8.2020 16:59:51 CESTPressemeddelelse

BEIRUT/KØBENHAVN – Eksekutivdirektør i FN’s World Food Programme (WFP) David Beasley har i dag meddelt, at WFP vil sende 17.500 ton hvedemel samt tre måneders forsyninger af hvede til Libanon for at støtte genetableringen af landets fødevarereserver. Det sker som en del af en hurtig indsats, som også involverer etableringen af varehuse og mobile kornlagringsenheder.

FN’S WORLD FOOD PROGRAMME SKAL MÆTTE DET HØJESTE ANTAL SULTNE NOGENSINDE MENS CORONAVIRUSSEN RAMMER FATTIGE LANDE29.6.2020 15:51:46 CESTPressemeddelelse

ROM – FN’s World Food Programme (WFP) annoncerede i dag en massiv stigning i antallet af sultne mennesker, som organisationen planlægger at hjælpe rundt omkring i verden. Det sker på baggrund af de ødelæggende socioøkonomiske konsekvenser af COVID-19-pandemien, som presser millioner flere mennesker ind i fødevareusikkerhed i lav- og mellemindkomstlande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum