Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Teknisk gennemgang af Viking Link-projektpakken

Del

Torsdag den 9. november kl. 10.30-12.00 inviteres pressen, politikere, interessenter og andre interesserede til teknisk gennemgang af analyserne bag Viking Link-projektpakken

Mødet finder sted i Energi-, FTorsdag den 9. november kl. 10.30-12.00 inviteres pressen, politikere, interessenter og andre interesserede til teknisk gennemgang af analyserne bag Viking Link-projektpakken.orsynings- og Klimaministeriet i Stormgade 2-6 - over for Nationalmuseet og Ridebanen.

Energinet vil gennemgå business casen for projekterne og de anvendte samfundsøkonomiske beregningsmetoder.

Energistyrelsen vil gennemgå de analyser, der er udført i forbindelse med behandlingen af ansøgningen fra Energinet.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Interesserede kan tilmelde sig på ek2@efkm.dk.

Kontakter

Pressechef Jesper Caruso
jesca@efkm.dk
+45 4172 9184

Information om Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

33922800http://efkm.dk/

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Sammen om en grønnere fremtid9.10.2018 10:29pressemeddelelse

Danmark skal være helt i front på det grønne område. Vi skal sikre danskerne ren luft og et godt klima. Vi skal præge udviklingen i en grøn retning i Danmark, i Europa og i verden. Det vil ske gennem stærke og effektive initiativer, som sætter kursen direkte mod, at Danmark kan opfylde sit klimamål i EU i 2030. Og som skubber i retning af det ambitiøse mål, at Danmark i 2050 er klimaneutral – altså, at vi ikke udleder flere drivhusgasser, end vi er i stand til at optage.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum