TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ: Væksten kommer ikke af sig selv

Del

Brancheorganisationen TEKNIQ hilser statsministerens åbningstale velkommen men understreger samtidig, at der er brug for, at regeringen også fremadrettet arbejder for at sikre den økonomiske vækst.

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.

Der blev traditionen tro malet med den brede pensel, da statsminister Lars Løkke Rasmussen i dag holdt åbningstale i Folketinget. En tale, som i høj grad havde fokus på en række forskellige velfærdsinitiativer. Hos TEKNIQ Installationsbranchen er man som udgangspunkt positiv overfor talens budskaber.

”Vi vil dog samtidig opfordre til, at man fra regeringens side lægger mindst lige så mange kræfter i at sikre den fortsatte vækst. Danmark står i en stærk økonomisk udvikling. Men skal den fortsætte og styrkes, er det nødvendigt hele tiden at arbejde for at forbedre de vilkår, virksomhederne opererer under,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos TEKNIQ, der repræsenterer de danske el- og vvs-installationsvirksomheder.

I talen kom statsministeren da også ind på både styrkelsen af landets erhvervsuddannelser og initiativer, der skal forbedre danske virksomheders muligheder for at rekruttere den nødvendige arbejdskraft.

”Det er positivt, at regeringen på denne måde viser, at den tager erhvervslivets udfordringer, både nuværende og fremtidige, alvorligt. Nu er det så bare vigtigt, at de mange løfter og forslag omsættes til konkret handling, og vi ser frem til både regeringens bud på, hvordan man vil gøre det lettere for virksomhederne at skaffe medarbejdere, og til den lovede styrkelse af erhvervsuddannelserne, så bedre velfærd og økonomisk fremgang kan gå hånd i hånd,” siger Niels Jørgen Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ, mobil 40 74 43 60

Billeder

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ repræsenterer 2.800 tekniske installationsvirksomheder. Installationsbranchen beskæftiger 45.000 medarbejdere og har en årlig omsætning på 50 milliarder kroner. Medlemsvirksomhederne beskæftiger sig med tekniske installationer, primært inden for det autoriserede område.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum