TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne sætter ny grøn kurs

Del

Ny strategi skal gøre Danmarks tredjestørste arbejdsgiverorganisation til den grønneste og mest digitale.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Mere fleksible og ensartede overenskomster, styrket kvalitet i alle branchernes uddannelser og større politisk gennemslagskraft med øget fokus på de grønne og digitale teknologier. 

Det er de centrale mål i den nye strategi frem mod 2025, som TEKNIQ Arbejdsgivernes bestyrelse netop har vedtaget. 

”Med den nye strategi vil vi gerne indtage pladsen som Danmark grønneste og mest digitale arbejdsgiverorganisation,” siger Troels Blicher Danielsen, der tiltrådte som ny adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne i maj 2020. Organisationen repræsenterer cirka 4.200 virksomheder inden for el, vvs og metal med tilsammen 55.000 medarbejdere.

”Vores virksomheder spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling. Det er vores virksomheder, der installerer den nye teknologi i bygningerne, som står for 40 procent af Danmarks energiforbrug. Det er vores virksomheder, som uddanner den nødvendige faglærte arbejdskraft. Og det er vores virksomheder, der sikrer omlægningen til vedvarende energi på den hurtigste og mest omkostningseffektive måde. Den position vil vi gerne omsætte til politisk indflydelse,” siger Troels Blicher Danielsen. 

Den nye strategi omfatter også en digital transformation over tre år med en ramme på et tocifret millionbeløb. Målet er bedre og mere målrettet service til medlemmerne, smidigere processer og styrket interessevaretagelse.

”TEKNIQ Arbejdsgiverne har gennem flere år udgivet rapporter om digitalisering og ny teknologi i både installationsbranchen og metalindustrien. Tiden er nu inde til, at vi også tager vores egen medicin. Vores medlemmer og samarbejdspartnere skal opleve, at vi ikke bare følger med tiden, men at vi er Danmarks mest digitale og datadrevne organisation,” siger Troels Blicher Danielsen og fortsætter:

”Vi gør det ikke, fordi det lyder smart. Vi gør det, fordi vi skal yde den bedste service til vores medlemmer, lige når de har brug for det, og fordi vi skal styrke vores konkurrencedygtighed efter, at Dansk Byggeri er blevet en del af DI,” siger han.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 72 14 20 17

Billeder

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer cirka 4.200 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Ingen elbiler uden ladestandere7.9.2020 14:17:32 CESTPressemeddelelse

TEKNIQ Arbejdsgiverne anerkender Elbilkommissionens forslag til nye afgiftsregler, som spiller bolden over på regeringens banehalvdel, så regeringen nu skal trække i arbejdstøjet og udstikke en retning for en større udbredelse af elbiler. Men samtidig understreger brancheorganisationen behovet for at sætte fart på etableringen af ladestandere i Danmark, hvis danskerne skal overbevises om fornuften i at udskifte deres benzin- og dieselslugere med grønnere alternativer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum