TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne får ny adm. direktør

Del

Det bliver Troels Blicher Danielsen, der overtager chefstolen i branche- og arbejdsgiverorganisationen, når den nuværende adm. direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension den 1. maj.

Troels Blicher Danielsen, kommende adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, kommende adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Erfaring, drivkraft og stor erfaring fra den politiske verden er nogle af kodeordene for manden, der fra den 1. maj 2020 kommer til at overtage stillingen som adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, som repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Den nye direktør er 43 år og har en lang karriere bag sig som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har haft ansvar for pensionsområdet, analyseafdelingen og det internationale område.

”Jeg ser frem til at bruge mit netværk, internationale udsyn og erfaring med digitalisering i en af landet største og stærkeste arbejdsgiverorganisationer for brancher, der har en helt central placering i den grønne omstilling af samfundet, digitaliseringen af Danmark og en lang række tekniske områder, som har betydning for mange danskeres hverdag,” siger Troels Blicher Danielsen.

Han har erfaring med trepartsforhandlinger, ligesom han tidligere har ledet sekretariaterne for både Disruptionrådet og Seniortænketanken under Beskæftigelsesministeriet. I disse uger bruger han al sin tid på at koordinere ministeriets indsats i COVID19-krisen.

Formanden for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Henrik Fugmann, er meget glad for og tilfreds med valget af den nye adm. direktør.

”Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har indstillet til ansættelsen. Vores organisation var for blot et år siden igennem en fusion af TEKNIQ og Arbejdsgiverne. Derfor har det været vigtigt, at vores nye direktør både skulle have stærke kompetencer som leder og forhandler og samtidig skulle være udstyret med et stort netværk. Det har Troels Blicher Danielsen,” siger Henrik Fugmann.

Troels Blicher Danielsen overtager arbejdet som adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne den 1. maj, når den nuværende direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension.

<faktaboks>

Blå bog: Troels Blicher Danielsen

  • Overtager den 1. maj stillingen som adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
  • Kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har været ansat siden 2017.
  • Han har tidligere bl.a. været vicedirektør i Søfartsstyrelsen.
  • Han er 43 år gammel.
  • På den private front er han gift og har 2 børn. 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Henrik Fugmann, formand for TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 60 40 05 00

Billeder

Troels Blicher Danielsen, kommende adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, kommende adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum