Guldborgsund Kommune

Teaterforvalter og Guldborgsund Kommune indgår senioraftale

Del

Teaterforvalter på Nykøbing F. Teater Jens Couriol har indgået en senioraftale, som løber frem til sommeren 2021. Leder af Guldborgsund Hallerne Mark Stig Andersen vil overtage ledelsen af teatret efter Jens Couriol. De to vil i løbet af et lille års tid i fællesskab og sammen med de øvrige medarbejdere sikre en stabil overlevering og fremtidig drift.

Senioraftalen er en del af en større omorganisering, som skal styrke teatret og give større muligheder for koordinering af events mellem den nye Multihal og Teatret. 

“Jens har gjort en kæmpe indsats og et utroligt stort stykke arbejde med teatret de seneste mange år. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Jens omkring overlevering og videreudvikling af teatret indtil næste sommer,” siger Lene Rikke Bresson. 

“Der har været mange rygter i omløb de seneste par dage. Men faktum er, at jeg har indgået en aftale om min fratrædelse, som sikrer en fornuftig overlevering, samtidig med, at jeg gør plads til at nye kræfter kan udvikle teatret,” siger Jens Couriol. 

“Det er vigtigt for mig og for Guldborgsund Kommune, at jeg og teatret får en god relation til vores samarbejdspartnere. Jeg håber, at vores samarbejdspartnere vil gå ind i arbejdet med at videreudvikle og styrke teatret sammen med mig,” siger Mark Stig Andersen. 

Guldborgsund Kommune har ikke mulighed for at kommentere på eller offentliggøre informationer om personalesager, før de er endelige. Derudover skulle de berørte medarbejdere først orienteres om aftalen. Derfor havde kommunen ikke mulighed for at kommentere på eller forklare sagen i forbindelse med lørdagens artikel i Folketidende. 

Kontakter

Lene Rikke Bresson, Centerchef for Borger & Branding, 25 18 13 00
Mark Stig Andersen, Leder af Guldborgsund Hallerne, 25 18 01 51
Jens Couriol, Teaterforvalter Nykøbing F. Teater, 20 28 28 55

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Korrigerende oplysninger omkring Guldborgsund Baltic Race7.4.2021 17:26:56 CEST | Pressemeddelelse

I en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune af 28. marts fremgår det, at der til august afholdes en international kapsejlads i Nykøbing Falster og i farvandene omkring. Det fremgår ligeledes, at der tidligere har været afholdt en lignende international kapsejlads samme sted. Vi vil gerne præcisere, at de tidligere års internationale kapsejlads blev afholdt under navnet Vegvisir. Kapsejladsen Vegvisir er nu flyttet til Nyborg og afholdes den 2.-4. september 2021. I pressemeddelelsen er vi desværre kommet til at bruge et billede, der tilhører Morten Brandt, Shorthand Event Content Marketing. Dette billede har vi ikke rettigheder til. Er billedet brugt henstiller vi til at det erstattes af vedhæftede billede. Vi beklager ulejligheden.

Claus Meyer og Hotel Saxkjøbing indgår samarbejde med Guldborgsund Kommune om produktion af økologiske frilands- og drivhusgrøntsager ved Forsorgshjemmet Saxenhøj6.4.2021 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Claus Meyer og Guldborgsund Kommune glæder sig over samarbejdet, som blandt andet skal danne grundlag for lokale fødevarefællesskaber i Sakskøbing og omegn, skabe en øget selvforsyning i byen, forbinde Lollands muld med munde i København samt ikke mindst skabe ekstra glæde og stolthed hos personalet og borgerne i de beskyttede beskæftigelsestilbud på Besøgsgården Saxenhøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum