Team Tvilling ApS

Team Tvilling udfordrer Grønland

Del

I weekenden drager Steen og Peder Mondrup til Grønland for at tage kampen op med, hvad der bliver kaldt verdens koldeste marathon - Polar Circle Marathon.

En gang om året får 175 kuldeelskende løbere muligheden for at udfordre sig selv i den rå og bidende kolde Grønlandske natur; også kendt som indlandsisen.

Lørdag d. 28 oktober 2017 går starten i år til The Polar Circle Marathon som løber over den tykke indlandsis, gennem enestående grønlandske landskaber med gletsjere, tundraer og arktisk ørken.

Sne op til 40 cm, isnende kulde og hårde vinde vil gøre denne udfordring til den hårdeste til dato for Team Tvilling - Steen og Peder.

Tvillingerne, Steen og Peder Mondrup der i 2014 gennemførte Copenhagen Ironman under stor bevågenhed, er nu igen klar på at tage nye udfordringer op.

Sammen med deres storebror vil de gennemføre, hvad der står til dato som deres hårdeste udfordring og netop af den grund har det ikke været let at få tilladelserne fra lægerne på plads.

 

Steen Mondrup fortæller:

Vi har arbejdet på projektet i et år. Alene at få tilladelser til at deltage fra lægerne har været en sjov udfordring, men når vi kan blive udsat for -18 grader i op til syv timer, så er det nok bedst at have lægernes ord for at det er forsvarligt.

I samarbejde med producenten af løbevognene har vi bygget en ny speciel designet løbevogn med pigdæk og snowboard.

Så da alle tilladelserne var på plads, spurgte jeg Peder om han var klar og svaret var som sædvanligt; DET GØR VI..

Steen fortsætter:

Vores hovedfokus vil være at holde Peder varm, så vi har været nede i LIDL´s kølerum i sidste uge og sætte Peder ind i -25 grader mens vi andre løb rundt derinde. Det gjorde os lidt klogere på hovedbeklædning for eksempel. Og Peder kunne fint holde varmen.

Største udfordring:

Ruten er naturligvis flittigt studeret og konklusionen er at den største udfordring ligger på de første 8-10 km som går over iskappen og ned på indlandsisen. Brødrene er spændte på, hvordan den del af ruten bliver. Der skal forceres isbjerge på højde med dem selv i et fuldstændig råt landskab, skabt af isen.

Steen afslutter:

 “Jeg syntes at vi efterhånden har vist, at hvis man tror på det, så er det underordnet hvilken udfordring man står overfor”

Polar bear Challenge:

Hvis man kommer igennem de 42.195km om lørdagen, har man muligheden for, at få mere is om søndagen, så at sige. Om søndagen går starten til et halv maraton i samme terræn og klarer man dette, er præmien et medlemskab i en fornem klub og samtidig gøre krav på en ekstra medalje; ”The Polar Bear Challenge”

"Hvis vi alligevel er deroppe, kan vi jo ligeså godt tage den med", udtaler Peder

Det årlige populære Polar Circle marathon arrangeres af Albatros Travel som er stolte af samarbejdet med Team Tvilling.


Vi er stolte og glade for at Team Tvilling har set sig ”varme” på vores løb i Grønland. At de har kastet sig over et løbe eventyr i så barske omgivelser tilmed på en rute der ikke just indbyder til en løbevogn er fantastisk og viser alt er muligt. Det lever meget godt op til vores slogan ved Albatros Adventure Marathons ”Pushing your limits”. Og det må man sige at de endnu engang gør.
Jeg er sikker på de kommer godt og sikkert igennem da de har forberedt sig professionelt og har helt styr på deres beklædning. Jeg glæder mig også til at se deres special byggede løbevogn i aktion siger Rune Nortoft – Løbsdirektør fra Albatros Adventure Marathons.

-

For mere information eller uddybende kommentarer: Steen Mondrup. Telefon: 51 60 30 79 - steen@teamtvilling.dk

Du kan følge deres færd på isen på deres egen Facebookside; www.facebook.com/TeamTvilling

Nøgleord

Kontakter

Steen Mondrup - 51603079

Billeder

Links

Information om Team Tvilling ApS

Team Tvilling ApS
Haraldsgade 98,1 th
2100 Østerbro

http://teamtvilling.dk

40 forskellige nationaliter er tilmeldt Polar Bear challenge

Følg pressemeddelelser fra Team Tvilling ApS

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.