Team Danmark

Team Danmark ansætter sportsdirektør

Del

Lars Balle Christensen bliver ny sportsdirektør i Team Danmark. Sammen med adm. direktør Peter Fabrin skal han sikre, at Danmarks bedste atleter også fremover har mulighed for at kæmpe for guld til Danmark.

Lars Balle Christensen er ansat som ny sportsdirektør i Team Danmark. Han kommer med solid erfaring fra eliteidrættens verden, og med ansættelsen af Lars Balle Christensen er Team Danmarks nye direktion på plads, efter Peter Fabrin startede som ny adm. direktør 1. juni.

Lars Balle Christensen er valgt blandt et meget kompetent ansøgerfelt til stillingen, fortæller Team Danmarks direktør, Peter Fabrin.

”Jeg er meget glad for at få Lars med ombord. Vi har begge store ambitioner for dansk eliteidræt, og jeg ser en meget stor styrke i, at vi kommer ind i direktionen med hver vores baggrund. Jeg kommer med friske øjne ude fra sportens verden og kan bringe nye tanker og idéer til, hvordan vi gør Danmark til verdens bedste sted at dyrke eliteidræt. Lars har dyb indsigt i eliteidræt fra sin tid som atlet, sportschef og senest som sportsmanager i Team Danmark, og sammen udgør vi et stærkt team, som skal styrke Team Danmark rolle og samarbejde med vores interessenter,” siger Peter Fabrin.

Lars Balle Christensen tiltræder stillingen 1. august, og han ser frem til at opgaven som sportsdirektør:

”Atleter, trænere og forbund skal mærke, at Team Danmark står bag dem og er klar til at kæmpe eliteidrættens sag. Også når det blæser. Vi er sat i verden for atleternes skyld, og vi skal i tæt samspil med forbundene sikre den bedste viden, den bedste service og udvikle de bedst mulige rammer og vilkår hele vejen rundt om atleterne. International eliteidræt udvikler sig konstant, og derfor skal Team Danmark være helt i front på en lang række parametre, og det stiller store krav til organisationen for atleterne fortjener, at de har de bedst tænkelige muligheder for at vinde medaljer til Danmark ved EM, VM, OL og PL,” siger Lars Balle Christensen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Team Danmark

Team Danmark
Team Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 25 00https://www.teamdanmark.dk/

TEAM DANMARK ARBEJDER FOR AT GIVE DANSKE ATLETER BEDST MULIGE RAMMER OG VILKÅR FOR, AT DE KAN UDLEVE DERES POTENTIALE OG PRÆSTERE PÅ HØJESTE INTERNATIONALE NIVEAU.

VI OPTIMERER HELE VEJEN RUNDT OM ATLETEN - BÅDE PÅ OG UDEN FOR BANEN.

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum