TDC Group

​TDC om Folkemødet: Folkelighed slår tunge debatter

Del

TDC Group kommer ikke til Bornholm for at grave sig dybt ned i teknologi eller uløselige politiske dilemmaer. Det er langt vigtigere, at både debattører og publikum har en god dag, lyder meldingen.

Også i år vil Mads Steffensen sammen med et panel af toppolitikere debattere digitale dilemmaer hos TDC Group.
Også i år vil Mads Steffensen sammen med et panel af toppolitikere debattere digitale dilemmaer hos TDC Group.

Folkemøde skal være netop dét – et møde med folket. Det mener man i TDC Group, og derfor er man åbne om, at fadøl, flæskesteg og folkeligt samvær er en del af Folkemødet, og at gode og hyggelige oplevelser for alle står højt på listen.

- Vi tager ikke på Folkemødet for at afkræve vores politiske stakeholdere et bindende svar i en tung og teknisk debat. Vi forventer ikke, at en minister under Bornholms skinnende sol giver os et tilsagn om at gøre det nemmere at være teleselskab. Vi kommer for at have en hyggelig dag sammen med de debattører og mange tilhørere, der hvert år kommer forbi vores debatter, fortæller Jens Aaløse, koncerndirektør i TDC Group.

- Vi tager vores debatter meget seriøst, men det er afgørende, at vi skaber rammer som alle har lyst til at være en del af. Og vi kan sagtens have en relevant og vedrørende debat om vores digitale samfund og fremtid, selvom vi sætter folkeligheden i højsædet.

Indhold og hygge
TDC Group entrerer med kendte koncepter og værter som radio-værterne Mads Steffensen og Thomas Skov, TV2 Nyhedernes Cecilie Beck og Søren Dahl kendt fra Café Hack. Og sammen skaber man et program, der stemmer med TDC Groups fokus på en digital fremtid.

- Det er superkompetente værter, der skaber gode rammer for både debattører og tilhørere. De forstår at afstemme indhold, humor og hygge. Vi sætter en dagsorden med emner, der er vigtige for os som digital dannelse, mobil-afhængighed og uddannelse af arbejdsstyrken, og værterne sikrer, at der er balance mellem faglighed og folkelighed, forklarer Jens Aaløse.

Ingen gider indspist
Han mener ikke, at arrangementerne har en værdi, hvis de bliver for lukkede eller teknokratiske, for så kommer der ingen folk, og det er svært at tiltrække bedste debattører, der også er af sted for at møde folket.

- På Folkemødet giver indspiste debatter ikke noget til hverken folket eller debattørerne. Det er afgørende, at der er en god stemning, og at alle føler sig godt tilpas og velkomne. Der skal være plads til grin og snak, og vi giver en kop kaffe eller et stykke pattegris til dem, som kommer og er en del af lørdagens debatter sammen med os, siger Jens Aaløse.

- Der er vigtige emner på plakaten, og det skal ikke være useriøst. Men folkeligt – det skal det være.

TDC Group afholder fem debatter i træk lørdag den 16. juni i Røgeriets Debattelt F10, hvor de politiske trækplastre er fx Kristian Thulesen Dahl (DF), Inger Støjberg (V), Mette Frederiksen (S) og Anders Samuelsen (LA), mens også debattører som tv-værten Christiane Schaumburg-Müller, speciallæge og forfatter Imran Rashid samt direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl, er på plakaten.

TDC Groups folkemødeprogram

Lørdag den 16. juni i Røgeriets Debattelt F10

9.00-9.45: Digital laissez faire – glemmer vi vores børns liv på nettet?

Skal vi kontrollere børns digitale liv eller lade dem styre det selv? Debat om digital dannelse

Deltagere:

 • Thomas Skov, Tv-vært og foredragsholder
 • Jacob Bonde Nielsen, Formand, Danske Skoleelever
 • Rasmus Kjeldahl, Direktør, Børns Vilkår
 • Eva Fog, stifter og forkvinde, DigiPippi
 • Jens Aaløse, koncerndirektør, TDC Group

Ordstyrer:

Cecilie Beck, TV2 Nyhederne

10.30-11.15: Uddanner vi til arbejdsmarkedet eller a-kasserne?

Uddanner vi de kompetencer, som efterspørges på et digitalt og omskifteligt arbejdsmarked?

Deltagere:

 • Christine Antorini (S)
 • Stina Vrang Elias, direktør for tænketanken DEA
 • Anders Bjarklev, rektor for DTU
 • Jens Aaløse, koncerndirektør, TDC Group

Ordstyrer:

Cecilie Beck, TV2 Nyhederne

12.00-12.45: Dahl på Folkemødet med Kristian Thulesen Dahl

Kom tættere på Kristian Thulesen Dahl når Søren Dahl fra Dahl på Hack byder inden for til en samtale

Deltagere:

 • Kristian Thulesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti

Ordstyrer: Søren Dahl fra Dahl på Hack

13.30-14.15: Telefonjunkie eller selskabspapegøje?

Gør din mobil dig mere nærværende eller helt fraværende?

Deltagere:

 • Mette Bock (LA), kultur- og kirkeminister
 • Christiane Schaumburg-Müller, iværksætter, tv-vært og stifter af chrichri.dk
 • Imran Rashid, speciallæge og forfatter
 • Pernille Erenbjerg, CEO, TDC Group

Ordstyrer:

Thomas Skov, radiovært

15.00-16.00: Mads & Folkemødet

Mads Steffensen vil sammen med et panel af toppolitikere debattere digitale dilemmaer

Deltagere:

 • Inger Støjberg (V), udlændinge- og integrationsminister
 • Mette Frederiksen (S), formand for Socialdemokratiet
 • Anders Samuelsen (LA), udenrigsminister
 • Pernille Erenbjerg, CEO, TDC Group

Ordstyrer:

Mads Steffensen, Radio- & tv-vært

Billeder

Også i år vil Mads Steffensen sammen med et panel af toppolitikere debattere digitale dilemmaer hos TDC Group.
Også i år vil Mads Steffensen sammen med et panel af toppolitikere debattere digitale dilemmaer hos TDC Group.
Download

Information om TDC Group

TDC Group
TDC Group
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://tdcgroup.com/

TDC Group forbinder danskerne og har en klar ambition om at gøre det enklere og bedre for kunderne at få adgang til digitale tjenester og indhold. Virksomheden er Danmarks foretrukne udbyder af kommunikations- og underholdningstjenester i hjemmet og på farten. YouSee, Telmore, Fullrate og Blockbuster giver danskerne hurtig og let adgang til massevis af musik, film og tv på alle platforme når som helst og hvor som helst. TDC Erhverv skaber fremtidens vækst i såvel store som små danske virksomheder gennem digitale og enkle løsninger. I Norge leverer TDC Group mobil, tv og bredbånd til norske hjem via selskabet Get, der er Norges hurtigst voksende bredbåndsudbyder.

Følg pressemeddelelser fra TDC Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Group

90’er mobiler lever endnu30.7.2018 07:48pressemeddelelse

Med alle de muligheder, der er på en moderne smartphone, kan det virke mærkeligt. Men ikke desto mindre holder nogle danskere stadig fast i deres gamle mobiltelefon tilbage fra 90’erne. Således viser data fra TDC Groups mobilnet, at der i juni blev registreret 521 aktive mobiltelefoner fra før år 2000. Det er især mobiler fra finske Nokia, der stadig bliver benyttet. Otte af mobilerne i top-10 er produceret af Nokia. Top-10 over 90’er telefoner i TDC Groups mobilnet: 1. Nokia 6150 (1998) 2. Nokia 5110 (1998) 3. Nokia 6150-Ex (1998) 4. Nokia 3210 (1998) 5. Nokia 6081/NME-2A (1997) 6. Motorola International 2700 (1998) 7. Motorola MC2-41B12 (1998) 8. Nokia 6090 (1999) 9. Nokia 6110 (1997) 10. Nokia 7110 (1999) Hos YouSee er produktchef Niels Pedersen, der arbejder med indkøb af mobiler, ikke overrasket over, at det er Nokias mobiler, der dominerer. - Nokia var kongen, da mobiludviklingen for alvor tog fart sidst i 90’erne, og vi så nye funktioner på telefonerne som eksempelvis sms-ordbog

TDC Group ændrer sin organisation i Danmark28.6.2018 10:31pressemeddelelse

TDC Groups nye ejere har sat en klar strategisk retning for selskabet med ambitionen om fortsat at være markedsførende med Danmarks bedste infrastruktur og fokus på den digitale transformation, som TDC har været i gang med de seneste år. - Med nye ejere i ryggen vil vi fortsætte de markante investeringer i den danske infrastruktur og digitalisering. Vi vil tage et stort skridt ved at udbygge fibernetværket og etablere en ledende 5G-position for at sikre Danmarks bedste mobilnetværk i fremtiden, siger koncernchef Pernille Erenbjerg og uddyber: - Vi er kommet godt i gang med at eksekvere på den nye vision, og nu er tiden kommet til at etablere den organisation og det ledelsesteam, som bedst vil kunne drive dette arbejde fremover. Etablering af to nye forretningsenheder I den danske forretning i TDC Group etableres med virkning fra 1. august to nye forretningsenheder: En kundefokuseret enhed kaldet OpCo og en netværksfokuseret enhed kaldet NetCo. Begge enheder vil referere til koncernchef

Bert Nordberg ny bestyrelsesformand i TDC A/S18.6.2018 09:54pressemeddelelse

København 18. juni 2018: Det er med glæde, at TDC Group kan meddele, at Bert Nordberg pr. 1. august 2018 tiltræder som formand for TDC Groups bestyrelse. Med mere end 25 års erfaring inden for it-branchen og teleindustrien har Bert Nordberg en bred viden om branchen og stor erfaring med strategisk transformation og infrastruktur. Bert Nordberg har siden 2012 været bestyrelsesformand for Vestas og sidder desuden i en række bestyrelser herunder Electrolux AB, Saab-koncernen, Skandinaviska Cellulosa AB og Essity AB. Før dette havde Bert Nordberg en lang karriere hos Ericsson, hvor han blandt andet var CEO for Sony Ericsson mellem 2009-2012. Bert Nordberg udtaler: "Jeg har fulgt situationen omkring TDC nøje, og jeg er overbevist om, at den strategi, de nye aktionærer har lagt frem, er den rigtige for virksomheden og for Danmark. Jeg er spændt på at komme i gang, og jeg ser frem til samarbejdet med Mike Parton og resten af bestyrelsen samt til at bruge min erfaring til at implementere den n

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum