TDC Group

TDC Erhverv køber CC Factory

Del

Gevinsten er bedre kundekontaktcenterløsninger til kunderne og en endnu stærkere markedsposition for NetDesign

Med købet af CC Factory er ambitionen at have branchens stærkeste kompetencer og services til det offentlige og erhvervsmarkedet, når det gælder kontaktcenter-løsninger. CC Factory er en mindre virksomhed, men førende i Danmark inden for Genesys´ kontaktcenterkompetencer og -løsninger. Genesys er blandt de absolut største leverandører inden for cloudbaserede omnichannel kontaktcenter-løsninger i verden. CC Factory vil blive en del af NetDesign i TDC Erhverv, der allerede i dag har en bred vifte af kontaktcenterløsninger i deres portefølje. Med købet af CC Factory vil NetDesign være markant styrket i at kunne levere de bedste løsninger til kunderne – både nu og i fremtiden:

- Vi er en af de førende udbydere af kunde kontaktcenter-løsninger i Danmark, og den position vil vi gerne styrke yderligere. Vi har en klar strategi om at understøtte virksomhedernes mål i at levere god kundeservice og gode kundeoplevelser, og her er det en essentiel del også at være stærke på kontaktcentre. Med erhvervelsen af CC Factory styrker vi NetDesign, så løsningerne kan leveres fra cloud, on-premise og i hybrid-miljø, siger Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i TDC Erhverv.

Med overtagelsen af CC Factory følger der også en række store og vigtige kunder, som NetDesign ser frem til at kunne tilbyde de bedste løsninger fra hele NetDesigns produktportefølje, fortæller Michael Moyell Juul: 

- Vi er stolte af at kunne byde kunderne velkommen hos TDC Erhverv. Vi vil gøre en stor indsats for, at alle CC Factorys kunder bliver glade kunder hos NetDesign & TDC Erhverv. De vil fortsat kunne få gode kontaktcenter løsninger og it-løsninger, hvor vi optimerer kundekontakten. Men vi glæder os også til at tilbyde dem alle vores andre services og cloudbaserede løsninger. 

Købet er gennemført 17. september, og d. 1. oktober vil de i alt fem medarbejdere fra CC Factory overgå til ansættelse hos TDC Erhverv.

Nøgleord

Kontakter

Information om TDC Group

TDC Group
TDC Group
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://tdcgroup.com/

TDC Group forbinder danskerne med hinanden og Danmark med verden, og har gjort det siden 1882. Vi er i alt 7000 medarbejdere, som med stolthed servicerer vores mere end 6 millioner kundeforhold. Vores datterselskaber Nuuday og TDC Net bidrager hver dag til fremtidens digitale Danmark.  

TDC Net leverer det bedste mobilnetværk og de hurtigste faste forbindelser – og former Danmarks digitale fremtid med udrulningen af fiber og 5G. 

Nuuday leverer innovative digitale kundeoplevelser og underholdning gennem brands som YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster og Relatel.  

Følg pressemeddelelser fra TDC Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum