TDC Erhverv

​TDC: Arbejd hjemme mellem jul og nytår

Del

Halvdelen af danskerne skal arbejde mellem jul og nytår, men kun hver femte arbejder hjemme viser en undersøgelse fra TDC Erhverv

Knap halvdelen af danskerne skal arbejde i dagene mellem jul og nytår, og det er ikke mange af dem, der bare lunter fra sengen ud og tænder computeren. Kun én ud af fem har nemlig tænkt sig at arbejde hjemme, og det er en fejl, lyder det fra TDC Erhvervs koncerndirektør, Marina Lønning.

- Det er i dag muligt at tilgå de fleste dokumenter og systemer, bare man er på nettet. Fx er Office-pakken efterhånden indrettet, så man kan bruge den alle steder. Og når 99,9 % af danskerne samtidig er dækket af hurtigt 4G-mobilnetværk, er der ingen grund til at sidde på kontoret i disse dage, siger Marina Lønning.

Frokost med ungerne

Hun er helt med på, at mange job i produktion, håndværk, pleje med mere kræver, at man er til stede et bestemt sted, men undersøgelsen viser, at halvdelen af alle i arbejde har mulighed for at arbejde hjemme, men det er altså ret få, der benytter det.

- Det er ærgerligt. Én af fordelene ved digitaliseringen af vores arbejde er jo, at vi kan arbejde langt mere fleksibelt – både i forhold til tid og sted. Det synes jeg, er oplagt. Så kan man spise frokost med ungerne i stedet for med kollegerne, så det bliver lidt anderledes end resten af året. Det er jo jul, siger Marina Lønning.

Ledelsen skal gå forrest

Hun mener i høj grad, det er ledelsen, der skal legitimere, at medarbejderne kan arbejde andre steder end ved skrivebordet på arbejdspladsen. Både ved selv at gøre det og italesætte direkte over for medarbejderne.

- Jeg vil gerne opfordre alle mine medarbejdere, hvor arbejdet ikke kræver deres tilstedeværelse et bestemt sted, til at tage nogle hjemmearbejdsdage i julen. Jeg logger selv på fra en hytte i Norge, så jeg samtidig kan se den norske del af familien. Det fungerer for mig, siger Marina Lønning.

TDC Erhvervs undersøgelse er gennemført i samarbejde med analyseinstituttet YouGov. Der i alt gennemført 1005 interview med danskere fra 18 år og op.

Billeder

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Til kamp mod cyberangreb: TDC Erhverv går efter medarbejderne14.5.2018 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med et spritnyt undervisningsværktøj går TDC Erhverv forrest i kampen mod de it-kriminelle, der i stadig stigende grad arbejder uden om sikkerhedssystemer og forsøger at komme indenfor via den enkelte medarbejders digitale færden. Derfor er budskabet klart: Medarbejderne skal uddannes, så de ikke ved en fejl lukker de ubudne gæster indenfor. De fleste virksomheder og organisationer ved godt, at det er vigtigt at beskytte sig mod hacking, men det er bare ikke nok at indkøbe de bedste og dyreste systemer, hvis ikke også medarbejderne lærer, hvordan man færdes inden for de indkøbte sikkerhedsmure. Mere end 70 procent* af de cyber-angreb, der lykkes, sker pga. menneskelige fejl. Ikke fordi, der var en firewall, der ikke var opdateret eller lignende. En problematik, der får alt for lidt opmærksomhed, og som man hos TDC Erhverv, der er landets største udbyder af teknologiske løsninger til det danske erhvervsliv, nu sætter sig i spidsen for at gøre noget ved. Det sker med lanceringen af et en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum