TCS

TCS indgår samarbejde med Bonnier

Del

En af Nordens største medie koncerner, Bonnier, har indgået strategisk samarbejde med TCS og vil implementere førende teknologi for at hjælpe med forbinde og rationalisere deres ICT aktiviteter.

KØBENHAVN, d. 1. maj, 2018: Tata Consultancy Services (BSE: 532540, NSE: TCS) er førende indenfor globale it-services, rådgivning og virksomhedsløsninger og har nu indgået samarbejde med Bonnier AB, som er en af Nordens største og mest veletablerede mediekoncerner. TCS skal hjælpe Bonnier med at strømline og rationalisere Bonniers infrastruktur indenfor IT og telefoni, og sikre robuste ICT processer og aktiviteter.

Kamal Bhadada, President, Communication, Media and Information Services (CMI) Business Group at TCS sagde: Business 4.0 har bragt os til nippet af en digital fremtid, hvor skyen, kunstigintelligens, automatisering, big data og Internet of Things (IoT) transformere mediebranchen. Det nye ecosystem af et globalt marked er drevet af sociale, digitale platforme, kort læsetid og med få abonnementer, har brug for en robust, skalerbar og effektiv ICT operation for at overleve og vækste. Vi er meget begejstret for samarbejdet med Bonnier og vi kan ikke vente med at hjælpe Bonnier i denne rejse, ved at bruge vores globale erfaring indenfor området.

Göran Öhrn, CFO at Bonnier AB, sagde: ”Nyheds- og mediebranchen verden over er i gang med en dramatisk forandring som et resultat af nye teknologier, og vi ville sikre os en mere effektiv infrastruktur for Bonnier samtidig med, at vi ville frigøre vigtige ressourcer, der kan bruges til vores digitale transformation. Med nye regulativer, som fx GDPR, og med den øgede trussel fra cyberkriminalitet, skabes der nye krav til virksomheder. Disse krav kan blive opnået og lyst nemmere ved at have et strømlinet ICT. Med TCS’ erfaring indenfor denne sektor, deres kendskab til ICT-teknologier samt deres forrygende ry for kundetilfredshed, ser vi frem til et godt samarbejde, der skal få godt afsted på vores ICT transformations rejse.”

Avinash Limaye, Landechef i TCS Sverige sagde: “Her hos TCS er vi stolte af at være Bonnier valg af partner I deres digitale transformation. Vi vil bruge vores Machine First Delivery Model™ (MFDM) til at accelerere digitaliseringen af IT-processer igennem skyen og etablere DevOps. TCS’ MFDM løsning er i stand til at forudse og kontrollere processer, der er designet til at øge tilfredsheden, hastigheden og robustheden i IT-aktiviteter – ikke kun på IT-service niveauet, men også for virksomhedens egne mål.”

Nøgleord

Kontakter

Mattias af Geijerstam, Director of Communications, TCS, Nordic Region
mattias.afgeijerstam@tcs.com
+46(0)72 39 89 188

Information om TCS

TCS
TCS
Kalvebod Brygge 45
1560 København V

https://www.tcs.com/

Om Bonnier
Bonnier er en mediekoncern, der arbejder med TV, dagligblade, business- og handels presse, magasiner, film, bøger og digitale medier. Med base i Norden og en væsentlig tilstedeværelse i USA, Tyskland, Storbritannien, og Østeuropa, har Bonnier aktiviteter i 14 lande verden over og beskæftiger over 8.000 medarbejdere. Bonnier har publiceret media produkter af høj kvalitet siden dens grundlæggelse i 1804. Virksomheden har altid kombineret ytringsfriheden med et virksomhedsfokus. Virksomheden er ejet 100% af Bonnier familien, som har kørt virksomheden i syv generationer.

Om TCS Norden
TCS har eksisteret i Norden siden 1991. De har omkring 9.000 medarbejdere i Danmark, Sverige, Finland og Norge, som leverer en konsulentdrevet produktportefølje af it-tjenester gennem TCS’ unikke Global Network Delivery Model™. TCS udvikler research-baserede kundeløsninger i deres Innovation Labs og holder et strategisk fokus på værdi-sourcing og på dagsordenen for digital transformation. Det gør TCS til et oplagt valg for nordiske virksomheder, når de skal vælge digitale løsninger. Derudover er TCS de seneste otte år blevet kåret som nummer ét i kundetilfredshed blandt nordiske it-leverandører af adskillige undersøgelser. For femte år i træk fik TCS i 2017 prisen som den bedste arbejdsgiver i Europa af Top Employer Institute. Danmark, Sverige og Norge var også blandt de markeder, hvor TCS blev anerkendt som den bedste arbejdsgiver.

Følg pressemeddelelser fra TCS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TCS