TCS

TCS digitaliserer transportsektoren med SAS og Rolls-Royce

Del

TCS annoncerer samarbejder med de to transportvirksomheder SAS og Rolls-Royce. Løsningerne inkluderer en digital væg med data i realtid og en IoT-platform.

Gardermoen Lufthavn, SAS True Traveller Wall
Gardermoen Lufthavn, SAS True Traveller Wall

København, den 23. november 2017: It-virksomheden TCS (Tata Consultancy Services) introducerer nu SAS True Traveller Wall i Oslo lufthavn, en digital væg der giver de rejsende hos SAS en række nyttige informationer om deres rejse. Væggen er udviklet i samarbejde med SAS Innovation Lab og blev for nyligt installeret i SAS-loungen i Gardermoen, Oslo lufthavn. Den er en del af selskabets rejse mod at blive et ægte digitalt flyselskab.

SAS True Traveller Wall skal på sigt også være en del af SAS’ loungeområder i resten af Norden, herunder København lufthavn. Den er designet til at informere og underholde rejsende med fakta om luftfart; vejrforhold på forskellige destinationer verden over; infovideoer og livefeed fra SAS’ sociale medier.

TCS og SAS har brugt ny teknologi i udviklingen af den digitale væg, som fungerer ved at indsamle datakilder i realtid fra adskillige interne systemer og sociale medier. SAS understreger, at dette kun er begyndelsen på deres digitale rejse. Næste skridt vil være at tilpasse teknologien, så den muliggør større interaktion med de rejsende.

Rolls-Royce sætter fart på deres digitale vision sammen med TCS
TCS og Rolls-Royce har samarbejdet gennem flere år, men nu annoncerer de en udvidelse af deres partnerskab. Det kommer til at ske gennem TCS’ Connected Universe Platform, som er en Platform-as-a-Service-løsning (PaaS), der kan fremskynde udviklingen og implementeringen af Internet of Things og industriel kunstig intelligens hos Rolls-Royce. Platformen gør det bl.a. muligt at indhente, dele og analysere data hurtigere og dermed også at udvikle nye produkter og tjenester til Rolls-Royces kunder.

Desuden vil TCS og Rolls-Royce sammen åbne et center i Bangalore i Indien med særligt fokus på analyseapplikationer og agil systemudvikling. TCS har også for nyligt åbnet en specifik Rolls-Royce afdeling i Storbritannien, mens de servicerer Rolls-Royce i Norden, Tyskland, Canada, Singapore og Indien fra deres globale leveringscentre.

Kontakter

Mattias Af Geijerstam
TCS Director of Communications, Nordic Region
mattias.afgeijerstam@tcs.com
+46 723989188

Billeder

Gardermoen Lufthavn, SAS True Traveller Wall
Gardermoen Lufthavn, SAS True Traveller Wall
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om TCS

TCS
TCS
Kalvebod Brygge 45
1560 København V

https://www.tcs.com/

Om TCS Norden

TCS har eksisteret i Norden siden 1991. De har omkring 9.000 medarbejdere i Danmark, Sverige, Finland og Norge, som leverer en konsulentdrevet produktportefølje af it-tjenester gennem TCS’ unikke Global Network Delivery Model™. TCS udvikler research-baserede kundeløsninger i deres Innovation Labs og holder et strategisk fokus på værdi-sourcing og på dagsordenen for digital transformation. Det gør TCS til et oplagt valg for nordiske virksomheder, når de skal vælge digitale løsninger. Derudover er TCS de seneste otte år blevet kåret som nummer ét i kundetilfredshed blandt nordiske it-leverandører af adskillige undersøgelser. For femte år i træk fik TCS i 2017 prisen som den bedste arbejdsgiver i Europa af Top Employer Institute.  Danmark, Sverige og Norge var også blandt de markeder, hvor TCS blev anerkendt som den bedste arbejdsgiver.

Følg pressemeddelelser fra TCS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TCS